| xona a întrebat:

Hei TPU, Doresc o cariera in mode, am 1, 81, ochii verzi, par negru, multi mi-au zis sa incerc, si eu as vrea enorm, dar... am cateva (firisoare) de vergeturi pe solduri. nu sunt vizibile tare doar daca esti foarte foarte atent, ar insemna un impediment acest lucru in a ajunge un model? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Kenya a răspuns:

Nu te impiedica vergeturile. Se vor acoperi eventual cu fond de ten sau photoshop in poze. Iti urez mult succes, sunt singura ca vei reusi!

5 răspunsuri:
| Kandia15 a răspuns:

Nu cred. Oricum : Nu risti, nu castigi big grin. Succes

| Daiana01 a răspuns:

Din ce stiu eu este ca trebuie sa fi foarte slabuta iar partea de sus a corpului sa fie egala cu cea de jos iar tu ar trebui sa ai formele foarte mici. Iar cat despre vergeturile tale daca nu incerci sa faci ceva se vor extinde.
Succes!

| xona explică (pentru Daiana01):

Am 92 59 91 cred ca e ok, incerc sa fac ceva cu ele laughing) dar no.

| Daiana01 a răspuns (pentru xona):

Da incearca sa iei o crema sau ceva ca si eu am numa ca pe picioare si se extind foarte repede.

| maiyia a răspuns:

Si eu mi-am dorit sa fiu model, insa am fost prea scunda. cred ca trebuie sa incerci daca te pasioneaza modelingul, sa faci poze, sa defilezi in fata unui public...incearca sa participi la castingurile agentiilor mari precum MRA. am o prietena care lucreaza pentru. one models, insa mra este cea mai buna dupa parerea mea. mult succes!