| Roxy_6389 a întrebat:

Hei TPU, dupa o relatie de 6 luni prietenul meu a zis ca am terminat-o doar pentru simplul fapt ca am fumat o tigara ( eu fumez de 2 ani si nu prea pot sa le las ) eu il iubesc enorm. Ce credeti ca asta a fost un motiv sa ne despartim? Ce pot face? Vreau cat mai multe sfaturi

Răspuns Câştigător
| Seepty a răspuns:

Dupa parerea mea prietenul tau a vrut sa se desparta de tine si nu a stiut cum, asa ca a ajuns la acest gest. Daca te iubea chiar crezi ca tea-r lasa pentru o tigara? FUNDA?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca a fost doar un pretext ca, sa se desparta de tine, atunci cand iubesti pe cineva ii accepti si obiceiurile proaste[fumatul de exemplu]

| pietrean a răspuns:

Avand acum 15 si jumatate, inseamna ca fumezi de pe la 12-13 ani.Ca faci tot ce tine de tine,sa-ti distrugi sanatatea,organismul,incet,incet,este alegerea ta! Dar de ce trebuie sa suporte un baiat,mirosul urat emanat din gura ta,mirosul de tabac impregnat in par,haine,maini? Te-ai intrebat,ca si asta poate fi un motiv pentru despartire?
Vrei SFATURI? Singurul sfat SANATOS,este in primul rand sa te lasi de fumat, apoi vezi ce l-a mai deranjat din comportamentul tau. Daca el, totusi este hotarat sa renunte la prietenia ta, macar incearca sa nu-ti pierzi alta viitoare iubire, din cauza fumatului.

| Maioru a răspuns:

Stai tu linistita ca nu de la tigare ti se trage, asta este pretextul.Nu ai mai fumat de fata cu el in 6 luni de cand va cunoasteti sau ce? Daca il iubesti poti sa incerci sa te lasi de fumat daca asta conteaza atat de mult pentru el.Macar in prezenta lui nu mai aprinde nicio tigare si vezi atunci.

| JohnnyOprea a răspuns:

Eu cred ca prietenul tau a fost putin socat sa te vada fumand, dar daca tine la tine cu adevarat, va reveni asupra deciziei! Tot ce iti ramane de facut acum este sa-i acorzi putin timp. Iar cu privire la fumat, sa stii ca nu e imposibil! Daca vrei sa renunti la acest viciu costisitor si nesanatos iti recomand sa te axezi pe sport si sa ai putina ambitie! Eu am reusit! happy

| Roxy_6389 explică (pentru JohnnyOprea):

Tocmai ca am mai fumat in fata lui de multe ori si mai fumeaza si el, dar nu mereu

| Catalinaaamaria a răspuns:

Daca il iubesti incerarca sa te lasi de fumat... in primul rand este vorba de sanatatea ta.
Incearca sa faci un compromis... incearca sa vorbesti cu el si spune i ca te ai lasat de fumat daca refuza sa va impacati cu siguranta a fost doar un motiv sa va despartiti...
Multa bafta!happy