Buna draga! Eu cred ca daca e si in continuare suparat pe tine atunci trebuie sa ii explici ca esti o fire care se enerveaza repede si de-aia iai inchis telefonul in nas de doua ori, iar daca nu intelege atuncea spune-i ca il iubesti si nu vrei sa il pierzi. Sper ca te-am ajutat.Mult succes! Funda?:*
Poi explica-i ca s a purtat urat cu tine...si este normal sa se supere o persoana cand cineva ii inchide telefonul in fata Dar sa ii ceri scuze si ai putea sa ii zici ca si tu te-ai supara daca el ar face asa Crede-ma si eu am patit, m-am supi dar mi-a trecut! Succes fundita?
Hey! Stiu situatia de genu... oribil in fine deci eu nu cred ca va mai fi supy daca simte ceva pentru tine daca tot e supy inseamna ca isi bate joc... sper sa nu oricum succes cu baiatu
Pai spune.i ca trebuia sa.ti fci temele sau ca ai avut treaba...sau ca te.a enervat cineva si erai foarte nervoasa... fundita?
Heii.
Paii incearca sa ii explici totusi nu cred ca de la o relatie pentru 2 apeluri va`tii certat.Suna`l si daca nu iti raspunde lasa-i un mesaj in care sa spui ce ai pe suflet si spune-i ca erai intr-o stare proaste pentru ca...Sunt sigura ca va intelege.Zii ca iti pare foarte rau si ca il iubesti mult. Explica`ii tot ce ai pe suflet si zii povestea asta ca ai fost nervoasa[blahh blahh blahh blahh].Sau incearca sa iti fixezii o zi in care sa poti sa iesii mult tiimp afara.Cheama`l pe el si explica`i.Nu cred ca ii batut in cap sa nu inteleaga nimic.
Succes!:*
Paii ii zici asa.hai doar ma stii.recunosc am gresit bla bla bla... ii explici de ce ai facut-o si apoi ii zici ca asa e firea ta daca vrea bine daca nu nu:*
Diorrus întreabă: