anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E un baiat care mi-a dat pe mess un link pe youtube cu melodia sophie-de maximilian-il urasc pe
acest baiat! As dori si eu niste melodi defavorizatoare pt baieti..Adica gen ceva rautacios. orice! Please! Ceva care chiar bi-ar da replica! Si,baieti, va rog mult sa nu-i luati apararea! Haideti, va rog! Dati-mi linkuri sau numele unor melodi care...sa semene cu Sophie.dar la msculin! Multumesc mult anticipat! Dau si vot!

Răspuns Câştigător
| alabalaportocalala a răspuns:

Dar dc il urasti ma asa de mult?laughingmrg...pai daca vrei numai cu jicnire sunt spike-sub papuc, Lily Allen - fu*k you, My Dick - Mickey Avalon laughing) paraziti-moartea intreaba de tine, sa sugi de ziua ta si mai stiulaughingwinking

6 răspunsuri:
| alabalaportocalala a răspuns:

Si te-ai simtit jicnita ca ti-a dat melodia aia?laughing)mrg...te crezi mai buna daca ai sa faci la fel ca el? adica mai bine fal tu sa se simta rau sau razbunate cu propriile puteri.ai dai o melodie...cacatlaughingwinking

| SkyIsMyLimit a răspuns (pentru alabalaportocalala):

Da.dar chiar nu sti nici o melodie de genul? Nu stiu cat de bine o sa ma simt.dar tot trebuie sa o fac!laughing

Da.dar nu stiu ce sa-i fac..imi vine sa ma razbun..cu aceeasi moneda.Dar..totusi,as vrea sa fiu diplomata.Alte fete, in locul meu s-ar fi razbunat deja... cred! Nu pot sa cred ca, in momentul in care am ascultat-o prima data(acum mult timp)mi-a placut! Acum o detest.

Dupa nume..nu cred ca vreau sa le ascult...dar mersi mult!

| alabalaportocalala a răspuns (pentru SkyIsMyLimit):

laughingnu ai pentru cewinking

Am promis ca dau vot! M-am tinut de promisiune!big grin

| alabalaportocalala a răspuns (pentru SkyIsMyLimit):

Dar dc il urasti ma asa de mult?laughingmrg...pai daca vrei numai cu jicnire sunt spike-sub papuc, Lily Allen - fu*k you, My Dick - Mickey Avalon laughing) paraziti-moartea intreaba de tine, sa sugi de ziua ta si mai stiulaughingwinking