Mama ta e cam dezamagita, dupa parerea mea. Probabil de cand te-a facut si-a facut vise cu tine, gen ca te vei insura si ii vei aduce o nora buna, ca vei avea copii sa te vada la casa ta si asa mai departe. E normal ca inca te iubeste, doar e mamā dar ar vrea sa nu fie adevarat ca esti gay, de aia a sunat psihologul, crede ca poate e vreo dereglare hormonala sau de personalitate la varsta ta.
Mai bine sa nu ii reamintesti, eu cred ca a prins ideea, oricum cu cat continui cu asta cu atat ei vor incerca sa te schimbe. Asa e la noi in Romania, oamenii sunt traditionalisti si au gandirea foarte limitata, in strainatate sa fii gay sau lesbi nu e cine stie ce. Accepa-te tu pentru ca societatea mereu va avea ceva de zis.
Tu ori intr-adevar esti gay ori deprimat dupa vreo relatie cu o fata care nu a mers. Pentru a fi gay, trebuie sa ai atractie sexuala fata de sexul opus. Daca intr-adevar esti gay, inseamna ca atunci cand vezi anumiti barbati ai atractie sexuala fata de ei. Si daca esti, asta e, te accepti asa cum esti. Totusi care e problema? De ce te vaiti:? Fiecare e cum e.
Tot ce trebuie sa faci este sa te accepti asa cum esti. Nu esti singurul homosexual din lume asa ca nu trebuie sa te ingrijoreze parerile celorlalti.
Penaaaa1 întreabă: