Mama ta e cam dezamagita, dupa parerea mea. Probabil de cand te-a facut si-a facut vise cu tine, gen ca te vei insura si ii vei aduce o nora buna, ca vei avea copii sa te vada la casa ta si asa mai departe. E normal ca inca te iubeste, doar e mamā dar ar vrea sa nu fie adevarat ca esti gay, de aia a sunat psihologul, crede ca poate e vreo dereglare hormonala sau de personalitate la varsta ta.
Mai bine sa nu ii reamintesti, eu cred ca a prins ideea, oricum cu cat continui cu asta cu atat ei vor incerca sa te schimbe. Asa e la noi in Romania, oamenii sunt traditionalisti si au gandirea foarte limitata, in strainatate sa fii gay sau lesbi nu e cine stie ce. Accepa-te tu pentru ca societatea mereu va avea ceva de zis.
Tu ori intr-adevar esti gay ori deprimat dupa vreo relatie cu o fata care nu a mers. Pentru a fi gay, trebuie sa ai atractie sexuala fata de sexul opus. Daca intr-adevar esti gay, inseamna ca atunci cand vezi anumiti barbati ai atractie sexuala fata de ei. Si daca esti, asta e, te accepti asa cum esti. Totusi care e problema? De ce te vaiti:? Fiecare e cum e.
Tot ce trebuie sa faci este sa te accepti asa cum esti. Nu esti singurul homosexual din lume asa ca nu trebuie sa te ingrijoreze parerile celorlalti.