| LarisaDragomir a întrebat:

eram pe facebook si era online si un baiat gabi.Suntem de la aceiasi scoala si nu ne cunoastem prea bine.As vrea sa vorbesc odata cu el si sa-i zic sa ne cunoastem.Sa-i spun sau nu?
P. s vreau sa fim doar prieteni.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Da, pai, daca vrei sa fiti doar prieteni, nu ii poti spune direct "Vreau sa ne cunoastem" pentru ca singurul lucru pe care-l v-a crede in momentul ala e "Oare ma place? dc asa din senin?".
Sau cel putin asa ar crede... hm... 87% din barbati.
Ce trebuie sa faci, este sa incepi sa vb cu el, insa fara sa-i spui direct, desii eu asta incurajez, spusul direct, acum fac o exceptie. Daca are poze funny este cu mult mai bine, poti incerca sa lasi commenturi de gen "Ce poza tarelaughing unde erai acolo?" un comment la care el sa-ti poata raspunde cu ceva mai mult decat "mersi"winking
Daca iti raspunde la comment, atunci poti incerca sa continui conversatia, si daca continua bine, chiar sa-i ceri id (in caz ca nu-l ai).
Cam asta e singurul lucru care-l poti face deocamdata pe facebook. Si daca nu iti da id-ul din prima zi (ceea ce nu prea este posibil, de obicei un baiat da id-ul unei fete cu care a vb ceva timp pe facebook).
Dupa ce vb pe facebook, o sa fie mult mai usor sa vb si la scoala, pentru ca aveti un subiect comun despre care sa discutati, si anume ce ati vb voi pe facebook.
Insa asta este la inceput, mai departe schimbi discutia, il intrebi mai multe lucruri, ce fel de muzica-i place, observi si cum se imbraca, etc etc etc.
Poti de asemenea sa-i intrebi pe prietenii lui sau cand este ziua acestuia, si daca este aproape, cu atat mai bine, ii faci un cadou care sa v-a apropie mai mult.
Ei bine, e dimineata, sunt obosit si cred ca am dat un raspuns preaa mare si detaliat unde am scris unele lucruri care nu au senslaughing
Asa ca o sa mai zic odata pe scurt, foarte pe scurt:
1. Vb pe facebook, incepand tu sa-i comentezi la o poza, la care el poate raspunde ceva mai detaliat decat raspunsuri mici gen "mersi"
2. Continua discutia, la fel, cu intrebari la care el sa raspunda, si daca sunt amuzante cu atat mai bine.
3. Cand sunteti gata sa terminati discutia, pentru ca el trebuie sa plece, sau nu conteaza, tu intreaba-l daca iti poate da id-ul de mess sa vb mai mult
4. Vb si la scoala, avand un subiect de la care sa incepeti: Poza lui de pe facebook si cat de "amuzant" a fost cand ati vb.
5. Vb... mult si bine, o prietenie se formeaza foarte usor, mai greu este s-o pastrezi.
P.s- Ochii sa nu-ti fie numai cum si ce poate face, ci la comportament si ce facce in afara scolii, astfel incat sa nu te atraga intr-un anturaj rau, cu bauturi, tigari, droguri etc.
Bafta!

1 răspuns:
| HelpMeNow a răspuns:

Incepe cu niste Like-uri mai intai si commenturi amuzante la pozele lui :*