Nu,nu exista nicio posibilitate ca tu sa fi însărcinată. Data viitoare când îți faci griji, fa ți griji când o sa faci ceva cu adevărat nesigur. Folosește prezervativul! Ar fi bine sa îl ai după tine dacă obișnuiești sa Iti atingi acolo prietenul Poate chiar și niște mănuși căci de boli sexuale nu poți scăpa. Ești mai degrabă predispusa sa iei o infecție decât sa ai o sarcina.
Nu iti trebuie mari cunostinte, ca sa ai o idee deapre cum ramai insarcinata. Tot ce trebuia sa faci ar fi fost sa iei parte la orele de bio, macar la cateva dintre ele. Va sa stai linistita: NU. Nu poti ramane insarcinata in conditiile prezentate se tine. Si poate vrei sa te documentezi putin despre tema asta. Asa pentru cultura ta generala.
M-am documentat foarte mult legat pe această temă, și știu că nu pot rămâne, am vorbit și cu prietenul meu despre asta.
Am pus întrebarea deoarece am avut nevoie de mai multe păreri, eu fiind o persoană paranoică, nu sunt convinsă 100% când mi se spune că nu sunt șanse.
În legătură cu orele de biologie, n-am chiulit niciodată, doar că înainte nu eram interesată, până acum. Îți mulțumesc pentru răspuns, mi-ai fost de ajutor.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: