oare de ce?
Cred ca nu ii place cal intrebi tot timpul cate ceva
Dar nu l-am sacait. Asta e primul an in care il am ca coleg. Si am vorbit atunci la inceput. apoi l-am intrebat de curand ceva, am vorbit, apoi nu i-am mai spus nimic. La scoala nu vorbim... dar pe fb daca il intreb cate ceva imi raspunde, imi mai spune si el cate ceva.dar acum nu inteleg de ce s-a dat pe invizibil..la mine faza e ca...mie imi place de el putin
Aaaa esti fetita sa traiesti si sa fii iubita poate are pe cineva acasa si cand il intrebi tu ceva cineva il intreaba a cine e colega de clasa si el se rusineaza sau are frati surori mai mari care il tachineaza cu asta daca iti zambeste poate te place si el
fundta daca te-am ajutat
Pai..are un frate. Dar e plecat. Si nu are cum sa fie cineva la el in fiecare zi.
E varsta aveti sunteti copii? poate doar vrea sa te supere baietii mici sunt imaturi se maturizeaza mai greu decat fetele sau poate are pe cineva deja
Avem amandoi 15 ani..si e maturizat
Multi inainte poate are prietena si baieti la 15 nu se maturizeaza asa usor dc nu cauti si tu unul mai marisor un pic iti este asa drag el? relatia intre colegi de clasa nu prea tine
Dar nu e chestia asta ca vreau sa ma combin cu el...pur si simplu ma deranjeaza ca ma are pe invizibil eu il plac foarte mult dar el nu stie asta.
Pai spune-i ce te costa spune-i ca ai vrea sa fiti macar amici ca iti e simpatic