Buna!
Stiu exact prin ce treci
Eu ma numesc Andreea Larisa.Toata familia mea, toate rudele ma striga Larisa.In clasele mici, din cauza ca Andreea este primul meu nume, asa ma striga si doamna invatatoare, apoi au inceput si colegii, apoi si profesorii de prin cls a 5-a.Acum sunt la liceu.Si este foarteeee ciudat, pentru ca unii profesori ma striga Andreea pentru ca e primul nume, altii ma striga Larisa pentru ca le-am spus sa imi zica asa Iar colegii ma striga tot Larisa( uraa )
E ciudat, dar m-am invatat.Si stai sa vezi, mai am fosti colegi din generala care sunt in liceu cu mine.Ei inca ma striga Andreea E complicat, dar mie imi plac ambele nume si e bine ca sunt obisnuita cu ele.Nu ai de ce sa te ingrijorezi.O sa vezi ca o sa ti se para chiar amuzant ca unii nu stiu ca te cheama si Maria si o sa inceapa sa zica pe acolo "ba, dar cine e Maria asta despre care tot vorbesti? Vreau si eu sa o cunosc, poate imi iese ceva"
SucceS!
De prin a 5-a a inceput sa-mi placa mai mult Maria decat Andreea. Oricum imi plac ambele nume
E destul de aiurea, cunosc multe astfel de situatii, dar pe nimeni nu am auzit sa se planga.
Pe mine ma cheama Andrei si cosmin. Pana la varsta de 6 ani ma striga lumea cosmin.Atunci nu imi placea sa fiu strigat asa. Acums ma striga lumea Andrei.Dar cand ma duc la tara la bunici acolo toti ma srtiga cosmin.Lumea de acolo mi-a zis daca vreau sa imi zica Andrei dar le-sm spus ca nu ma deranjeaza nici cosmin.Situatia ta e ok nu te ingrijora daca vrei sa te strige Andreea spune-le tuturor sa te strige asa ca nu iti mai ace Maria