| Anonim14200 a întrebat:

Hei TPU,eu am fost impreuna cu un baiat si am tinut mult la el si el stia asta pana m-a lasat pentru alta fata si m-am simtit o perioada ciudat din cauza asta dar imi trecuse si imcepusem sa nu mai simt nimic pentru el pana de curand cand i-a spus unei fete ca ii e dor de mine si ca vrea sa vorbim si am inceput sa vorbim doar ca eu ii raspundeam de fiecare data nu foarte frumos si tot ce vorbeam in mare era doar,,cf",, bine u",, bine" dar intrebarea mea e: lui chiar ii e dor de mine sau ce incearca sa faca?

2 răspunsuri:
| Strongerthanyou1 a răspuns:

Presupun ca ii era dor de tine! Dar pentru ce a facut, nu cred ca mai merita o sansa, sau i-o poti acorda in cazul in care iti demonstreaza ca o merita si ca tine la tine! Pana atunci, fiti prieteni!

| devilshelp a răspuns:

Eu cred ca fata pentru care te-a lasat l-a parasit si acum vrea sa fie cu tine drept consolare. Daca v-ati despartit pentru ca si-a gasit pe altcineva ce te face sa crezi ca nu o va face din nou? Pentru linistea ta sufleteasca te-as sfatui sa il lasi. Poti sa ii dai si o a doua sansa, dar trebuie sa iti dovedeasca faptul ca s-a schimbat.