In primul rand si eu am trecut prin asta in clasa a 8..iti recomand sa ieis afara in curtea scoli di bagate intr-un grup de kendama fotbal baschet ce sti tu sa joci si incearca sa vorbesti cat mai mult cu ei..cand esti bervis numara pana la 5 in gand si daca esti genu sa iti iasa cuvinta grele pe gura.zi prima oara in cand poate trece.parinti tai au observat ca esti mare si ei cred ca iti mai trebuie afectiune ca na "poate te faci de ras".eu sunt de o relegie diferita si in clase 5-8 se loau de mine doar niste fete proaste care dupa scoala au vrut sa ne intalnim sa fim inpreun nai ce sa faci.cel mai bine e sa fi optimist sper ca te-am ajutat
Eu nu cred ca esti in depresie, ci esti esti coleric/temperamental, din lipsa atentiei.
Daca erai in depresie, cand maica-ta a scapat sticla, nu te enervai, nu iti venea sa sari si sa o omori...iti venea sa plangi si te retrageai intr-un colt d ecasa, dispaand din fata ei.
Eu cred ca, tu nu ai habar ce este depsreia!
Dupa ce ai descris aici, tu suferi de atentie, enervat cand nu te baga lume ains eama, nu-ti da atentie, importanta sau nu-ti atara cat te iubesc, desii, tu ai spus-o ca esti norocos cu asmeena parintii, avand ceea ce altii nu au.
Tu nu crezi ca, ceea ce parintii iti ofera o fac din dragoste?
Cum poti sa spui ca nu te iubesc si nu-ti arata?
Mai esti bebe mic sa te ia in brate si sa te pupe? Asta vrei?
Sfatul meu este sa incerci s ate maturizez, esti la varsta cand acum intri in adolescenta, cand o gramada de schimbari si modificari hormonale si temperamentale in viata ta, ca atare, invata sa te stapanesti sis a fii respectuos, ca iti va fi de mii de ori mai bine asa, decat un certaret, coleric, nervos si obraznic.
Ce? rasism? rasism e la alte rase, nu la atei, ateu la 13 ani? vrei sa mori? nu mai fi asa copilaros, am aproape 15 ani si sunt intr-o situatie.similara cumva, dar asta nu ma face sa vreau sa mor sau altceva, trebuie sa iubesti viata oricum ar fi ea, doar odata o ai? nu esti in nicio depresie, e doar o problema pe care o au multi pe la 12-13 ani,mai bine gaseste-ti o ocupatie sa iti distraga atentia de la astea, eu citesc depre genetica si istorie si cultiv plante alpine, sigur gasesti si tu ceva, nu esti in nicio depresie, si de mine cati nu isi bat joc, dar presupun ca trebuie sa treci peste