Când o să vină vremea sa mergi la liceu poți să o faci in alt oraș și să stai la căminul liceului ori în chirie. Așa scapi sigur.
Salut! Este clar ca ai nevoie de cineva cu, care sa discuti un psiholog, un prieten sau eventual un profesor de la scoala care sa te asculte.Eu iti pot recomanda sa discuti cu cei de la telefonul copilului, ei te asculta si iti pot da cateva sfaturi si este gratis.Numarul este 116111 si nu te taxeaza.Mie mi-a fost de folos acum cativa ani cand aveam niste probleme personale.Cu timpul totul se rezolva, crede-ma pe cuvant, nu o sa mai vezi lucrurile la fel peste cativa ani, stiu ca te indoiesti de ce spun dar te vei convinge singur.Totul are o rezolvare doar nu te inchide in tine si fa-ti cativa prieteni eventual mai mari decat tine care au trecut prin asta si te pot ajuta ocazional cu un sfat.Bafta si daca mai ai ceva sa ma intrebi, poti lasa mesaj in privat si te ajut cu placere
Nici parintii mei nu au facultate si ce? Nu au cea mai buna situatie materiala, si ce? Nu ar trebui sa te descurajeze faptul ca tu nu ai si altii da. Dumnezeu da dintr o parte, ia din cealalta. Ar trebui sa fii ambitios si sa inveti si sa lupti sa ajungi mai departe decat au ajuns ai tai. Tu stii mai bine decat colegii tai cum este jos, motiv ce te determina sa lupti mai mult ca sa ajungi sus. Stii mai bine decat toti valoarea banului, ar trebui sa il iei ca pe un avantaj in viata.