| JikkiFX a întrebat:

Eu cred ca sunt cel mai "norocos" copil.Am o familie vai de ea. Nimeni nu are facultate, tatal nici liceu.Eu imi strang bani singur, de exemplu mi-am luat un calculator de 15 mil acu 3 ani si cu timpul mi-am luat un mic, casti mai ok, mouse care toate nu costa mai mult de 4 mil. Astazi eram pe calculator, si vine maica-mea, vine si imi ia microfonul si da cu el de pamant. (are niste picioare) si mi-a rupt un picior. I-am zis sa imi ia alt minitrepied si a zis ca nu(e maxim 25 lei). Tatal e plecat dar vine azi in tara sad timp de o sapt. De craciun am primit un mare nimic! Mi-a dat o matusa 50 lei pe care îi strang ca sa am bani de cate ceva (vreau sa iau un dslr pentru vlog deoarece stiu sa editez bine in baie si premiere) La scoala ca pachet imi da ceva de patiserie cu 1, 50 lei. Uneori nici nu mănânc sad Iar prietenii mei se cred superiori! Toti s-au schimbat din clasa a 5-a (is a 7-a acum), iar notele sunt de la 8 in sus.Ca idee de la ce mi se întâmplă nu mai cred in Dumnezeu. De 3 ani ma rog mereu si degeaba! Dar cred ca obiectele au viata si cel mai bun prieten al meu este o perna pe nume Pernu. Cu ea ma simt cel mai bine, parca vorbește. Uneori m-am gândit la sinucid! Ma simt ranit de toti oameni din lume. Si daca o sa mai fiu pe acest pământ la o varsta cam de 24 de ani jur ca o sa fac cel mai bun loc pentru copiii cu aceleasi problema sau asemănătoare. Acesta e visul meu.

Helpp
p.s am 13 ani

Răspuns Câştigător
| FaraNumePls a răspuns:

Când o să vină vremea sa mergi la liceu poți să o faci in alt oraș și să stai la căminul liceului ori în chirie. Așa scapi sigur.

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Este clar ca ai nevoie de cineva cu, care sa discuti un psiholog, un prieten sau eventual un profesor de la scoala care sa te asculte.Eu iti pot recomanda sa discuti cu cei de la telefonul copilului, ei te asculta si iti pot da cateva sfaturi si este gratis.Numarul este 116111 si nu te taxeaza.Mie mi-a fost de folos acum cativa ani cand aveam niste probleme personale.Cu timpul totul se rezolva, crede-ma pe cuvant, nu o sa mai vezi lucrurile la fel peste cativa ani, stiu ca te indoiesti de ce spun dar te vei convinge singur.Totul are o rezolvare doar nu te inchide in tine si fa-ti cativa prieteni eventual mai mari decat tine care au trecut prin asta si te pot ajuta ocazional cu un sfat.Bafta si daca mai ai ceva sa ma intrebi, poti lasa mesaj in privat si te ajut cu placere happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici parintii mei nu au facultate si ce? Nu au cea mai buna situatie materiala, si ce? Nu ar trebui sa te descurajeze faptul ca tu nu ai si altii da. Dumnezeu da dintr o parte, ia din cealalta. Ar trebui sa fii ambitios si sa inveti si sa lupti sa ajungi mai departe decat au ajuns ai tai. Tu stii mai bine decat colegii tai cum este jos, motiv ce te determina sa lupti mai mult ca sa ajungi sus. Stii mai bine decat toti valoarea banului, ar trebui sa il iei ca pe un avantaj in viata.