| alsibo a întrebat:

Hei TPU, Fetelor ati avut vreodata o relatie lunga, in care sa apara monotonia.plictiseala? Prin asta trec eu, nu pot sa spun neaparat ca m.am plcitisit de el,dar mi-e dor de : primul sarut impreuna, de nu stiu de fericirea pe care o simteam atunci,.de fluturasii pe care ii aveam in stomac cand il vedeam, de emotiile primei intalniri..nush mi-e dor de toate astaea.ce sa faccrying? Asta inseamna ca m.am plictisit de el sau cum?

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Incercati sa fecti lucruri noi, sa alungati monotonia care s-a instalat in reltia voastra, dar in nicun caz nu lua deocamdata decizia unei despartiri pentru ca poate e doar o fazA trecatoare si cand va veti desparti tu vei suferi dyupa el si il vei iubi al; fel ca la incveput si el dupa tine si va av durea sa nu mai fiti impreuna. Ai putea sa pleci un weekend cu el in afar localitatii si aici sa va distrati si relaxati impruena, doar voi doi, sau sa fecti iesiri cat mai dese in oras in grupul de prieteni, sa il ieipprin surprindere cu anumite lcururi, saii oferi un cadopu simbolic fara nicio ocazie, sa ii spui mai des vorbe dulci si din suflet, sa va amintiti cum ertai la inceput, cum va comporatti unul cu celalgt si sa incercati sa fiti la fel. Daca totusi senzatia asta persiosta si in ciuda eforturilor voastre, intr evioi nu amie iubire si sunetti super plcititisiti unul de altul si amandoi de relatia asta, puneti [punct, ramaneti amici, pastrand o amintire frumoasa iubirii care a fost intre voi la inceput si fiecare sa incerce sa-si gaseasac persoana potrivita, care sa ii aduca dion nou fiorii si fericirea iubirii adevarate. Bafta!

4 răspunsuri:
| IulianDBI a răspuns:

Depinde asta de cat timp va vedeti, cum va comportati, parerea mea este ca da, te-ai plictisit de el, e o faza trecatoare, asteapta si o sa iti revina dorul acela, incercati sa faceti lucruri noi

| alsibo explică (pentru IulianDBI):

Ne vedem in fiecare zisad si ne comportam normal.

| alsibo explică (pentru IulianDBI):

Suntem de 1 an si vreo 2 sapt impreuna

| IulianDBI a răspuns (pentru alsibo):

Poi da, pentru ca faceti acelasi lucruri, ati incercat ceva nou, sa iesiti cu prietenii, in oras, sa va distrati, nu sa faceti aceleasi lucruri mereu