| Zolee15 a întrebat:

Hei TPU.fiind o adolescenta firesc ca am si cosuri. I don't want to see. sfaturi cu medicamente sau ceva cu care sa-mi treaca.va rogg puppy dog eyes nu le suport delooc :@. funda pentru cel care da un sfat folositoorlove struck

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la farmacie:
-Zynerit(30 de lei)
-Mibazon (18 lei)
Dar du-te cel mai bine la doctorul de familie.Depinde si ce tip de ten ai.
Incearca neaparat la magazinele naturaliste:
-Argila
-Creme etc.
Si nu mai manca E-uri.

| SummertimeSadness a răspuns:

Eucerin.intotdeauna a functionat pentru mine.

| Iuli_9028 a răspuns:

Si eu am incercat tot felul de creme si no au mers o vreme da apoi nu isi mai faceau efectul... acum folosesc fond de ten... chiar le usuca!winking sper ca te-am ajugtat. stiu cum e sa ai cosuri I don't want to see

| Zolee15 explică (pentru SummertimeSadness):

Msii.o sa incerchappy

| halooha a răspuns:

Am vazut la tv ca anumite vedete folosesc zeama de lamaie si eu folosesc si da rezultate incearca si u apropo sa nu cumperi crema aia de la tv am luat-o eu ma costat 2 mil si e praf mi-au aparut mai multe din cauza lor

| l1feincolor a răspuns:

Sper sa gasesti in magazin sau la farmacie SCRUB pentru fata, sau crema/gel PEELING, e cam acelasi lucru, dar sa fie unul mai delicat. Acest produs contine niste granule abrazive, care curata in profunzime, inlaturand si cate putin din pielea patata. Masezi bine fata, dupa ce ai umezit-o, apoi clatesti cu apa. Sa nu dai in jurul ochilor. Iti cumperi si o crema pentru ten cu probleme sau mixt, si o aplici dupa ce te cureti. Pt zona din jurul ochilor foloseste o crema speciala pentru contur. Seara iar iti cureti fata, dar cu un gel normal de curatare, cel de la Gerovital plant este foarte bun. Si iar aplici crema.winking In timp, pielea se va curata, si de cosuri si de puncte negre. [ Sper ca te-am ajutat ] happy FUnda :X

| HahahaAb a răspuns:

Hey! Da, asta e o problema la noi, la adolescente! Acum 2-3 ani eram si eu ca tine...si imi venea sa morrr!
Am incercat tot felul de creme si doar una a mers! Gerovital Plant-Stop acnee(crema ultra activa) Eu am folosit'o un an in fiecare noapte:-D si acum numai in conditii extreme.Pot sa spun ca am o fata curata, si nu folosii deloc fond de ten! Incearca un iluminator de la Avon sau ceva de genul acesta! Bea multa apa plata si ai sa vezi rezultatele!
http://www.naturashop.ro/......-2195.html
Pupici si succes!:-*

| eugeniu001 a răspuns:

Cel mai eficient mod de a scapa de cosuri e sa faci sex pentru ca in timpul sexului are loc schimbarea singelui. si nu o sa mai ai cosuri

| EB3 a răspuns:

Salut! Pai eu am fost la un doctor dermatolog si mi-a spus ca trebuie sa imi sparga cosurile si sa imi scoata punctele negre dupa care trebuie sa ma dau cu Skinoren si Retin-a. chestia e ca-s baiat si daca esti fata poate iti da alt tratament da oricum trebuie sa iti scoata punctele negre. bafta

| Abbyka23 a răspuns:

Zynerit e cel mai bun. si frunctioneaza.winking

| crinacrinutzamicutafrumusica a răspuns:

Buna sunt Crina si eu am cosuri i am incercat multe dar nu merge ce pot sa fac si eu va rog ajutati-ma va rog.