Pai na ii cam curd ce o sa iti zic acum
urat din partea lor dar poti face in felul urmator; d
deci :
te duci la scoala iar cateva zile la rand le tot spui Andei sau lui Virgil ca te simti rau ca nu stiu ce si intr-un week-end le spui ca nu poti veni la scola, ei te vor intreba dc? tu le vei zice : ti minte cand tot iti ziceam ca imi este rau? mama m-a dus la medik pentru ca s-a speriat si ea si am aflat ca sunt bolnava de X sau ca ai o boala incurabila (dar mai bine nu )(sa nu cobim), mai bine le spui ca trebuie sa faci operatie de amigdalite sua na vezi tu si luni te vor vedea fain frumos la scoala fara nici o operatie:d
Daca tin chiar mult la tien sigur vor pune la suflet ...incearca sa nu te dai de gol
Hmm poti sa le faci o farsa in acelasi timp dar totodata separat! Andei ii spui ca esti pe invers si ca o iubesti mult, sa vezi ce reactie are, iar lui Virgil ii spui ca il iubesti! Trebuie sa te asiguri ca ei te cred, si trebuie sa vorbesti separat cu ei astfel incat sa nu isi dea seama ca ii pacalesti.Cand vor reusi sa vorbeasca intre ei vor ramane socati! Ce minte diabolica am...
Un lucru deştept din partea ta ar fi să nu iei în seamă această glumă, să nu faci nici o farsă în schimb, adica minciunică pot zice...
Or fi vrut să vadă cât ţii la ei, minţindu-te, iar apoi să vadă care este reacţia ta, chestiile astea se mai întâmplă, dar nu înseamnă că tu trebuie să le întorci înapoi.
Încearcă să treci peste chestiile de genul asta, te vor ajuta în viitor să treci şi peste greutăţiile vieţii, aşa se începe, cu puţin. Nu te răzbuna pentru că vorba aia "Se întoarce roata".
Numai bine! Pa, pa.
Asa deja m-am ametit m-am incurcat pe la mijloc dar... am rezolvat... bai sincer nu mi s-a intamplat dar o idee ar fi sa MIMEZI sinuciderea daca nu sau prins ca tu stii daca ei stiu deja ca stii nu stiu
Ai putea sa le zici ca te-o violat unu
si sa joci teatru
adica sa-i intrebi :ce o sa ma fac, daca afla mama, daca sunt insarcina ...asa ma doare...
Tare faza
nu stiu daca zici ca ei tin la tine si u la ei probabil ca nu au vrut sa te supere dar u poti sa nu ii mai bagi in seama si daca te suna sa raspunzi doar o data prima data si sa le spui ca o sa iti fie dor de ei si ca ii pupi iar apoi sa nu le mai raspunzi sa vezi ce prost o sa se simta.
oanabuysomeweed întreabă: