| Ingerfararipi333 a întrebat:

Fix acum o saptamana am pus la story pe Insta *Chat* si era cu sondaj 'Da' sau 'Nu'. Incepe partea interesanta, baiatul de care imi place este in clasa cu verisoara mea *are 17 ani* si l-am vazut in pozele de clasa si din acea secunda mi-a placut asa de el, in fine, a votat la acel sondaj cu 'Da' i-am dat mesaj si vorbim si in ziua de astazi. Faza este ca sunt confuza nu stiu ce sa cred, daca ma place sau nu... Daca nu ma place sunt sigura ca ma simpatizeaza macar, ca sa zic asa. Imi da mesaje, mi-a spus ca pot vorbi cu el orice si ca sa am incredere in el. Imi tot spune 'urato' etc. Nu stiu ce sa cred, si nu este gen un 'golan' ca sa cred ca isi bate joc, si plus de asta m-ar fi avertizat verisoara mea cu cine am de a face. Se poarta foarte dragut cu mine, si cred ca m-am cam dat de gol ca il plac si eu. Si in ciuda faptului ca vede ca il cam plac, tot nu m-a lasat, ba dimpotriva ma cauta! Sa fiu indiferenta si sa nu-i arat ca il plac sau invers?
Credeti ca ma place si el macar 50%?
Voi ce credeti? Vreau sfaturi.
Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| Adița1272652 a răspuns:

Pai daca spui ca te-ai cam dat de gol ca il placi, nu mai are rost sa te ascunzi atunci dupa parerea mea ar trebui sa ii spui tu ca il placi si ai sa vezi ce spune plus ca ai spus ca ai ceva timp de cand il cunosti ar trebui sa stii ce-i poate capul... dupa parerea mea eu cred ca te place, stii cum e "cine te vrea te cauta"

2 răspunsuri:
| buburuzaDLP a răspuns:

Nmrl,roag o pe vara ta sa l intrebare sau intreaba l chiar tu..sunt sigura ca veti fi impr. daca da vreau sa aflu