De ce sa te lasi? Nu o fa pana nu gasesti tu singura un motiv indeajuns de puternic.Nu`i asculta pe cei din jur, nu vor fi capabili sa te faca sa te lasi.Continua sa o faci, si eu am fumat cam tot de la varsta ta si pana nu m`am decis singur sa ma las, altii nu au avut impact asupra mea, orice ar fi spus.Este imposibil daca tu nu o gandesti.Deci, fumam o tigara sau stam sa ne enervam aici?
"Care sunt motivele pentru care m-as putea lasa?" Bani dati aiurea. Sanatate de rahat.
Dacă vrei cu adevărat, în 2-3 săptămâni scapi de dependenţă. Cum exact, vezi în comentariile mele (şi nu numai) de aici:
http://www.tpu.ro/......ma-tigara/
Este mult mai simplu decât îşi imaginează un fumător.
Da,fumez.
Am incercat de mai multe ori, dar nu s-a putut.
O sa ma las atunci cand o sa reusesc sa pacalesc subconstientul, pentru ca subconstientul este responsabil pentru continuare fumatului de cele mai multe ori(pe langa dependenta de nicotina trebuie gasita acea vointa).
Si fumez variat.
De obicei juma de pachet pe zi.
Dar cateodata si 4 tigari intr-o saptamana.
Încearcă să le reduci.Să mănânci sănătos.Te va ajuta. Apucă-te de un sport.Citeşte fă alte activități, aleargă, ieşi afară.Nu este bine să te laşi dintr-o dată elimină cate o țigară pe zi din cât fumai tu, dacă eşti dependentă. Într-adevăr nu e deloc uşor. Baftă.Fă ceea ce-ți place.
La varsta ta mai ales, te comporti ca o bezmetica. Termina cu prostiile si fumatul,
pana in momentul de fata nu am gasit niciun avantaj la fumat. Inca sunt in cautare.
Nu ai cum sa te opresti, trebuie doar sa iti pui intrebarea daca o tigara te conduce pe tine sau tu o conduci pe ea.