| Dia_Bibi_1994 a întrebat:

Hei TPU.I need Help
Deci acum 1 eu si un coleg ne-am placut destul de mult,dar el a hotarat ca ar fi mai bine sa nu fim impreuna deoarece suntem in aceeasi clasa,iar anul acesta, el s-a transferat, si nu l-am mai vazut de 4 luni.Acum acum o saptamana a trebuit sa merg la scoala lui,pentru o olimpiada la romana,si ne-am intalnit pe coridoare,parea destul de surprins si bucuros sa ma vada, m-a imbratisat, m-a pupat pe obraz si a insistat destul de mult sa iesim impreuna.Am stabilit sa ne intalnim duminica,dar el nu a mai adus lucrul acesta in discutie de saptamana trecuta pana acum.Din pacate, maine [duminica], eu nu mai pot merge la intalnire.Deci,ar trebui sa-l sun sa il intreb daca poate veni azi? sau sa astept sa ma sune el?
Si in caz ca vom iesi impreuna,cum ar trebui sa ma comport? de obicei sunt timida in preajma baietilor pe care ii plac
Nu prea pun asa mare pret pe aspectul exterior in privinta mea,pentru ca imi place asa cum sunt [naturala],dar,ar trebui sa-mi fac parul,sa ma machiez? chestii de genul asta?
Iar mie mi-ar placea sa ne plimbam prin parc, dar daca el va vrea sa mergem la o cafenea, ceva? ar trebui sa fac cum vrea el?
Deci.Help
Sa-l sun eu?
Sa ma "dichisesc"?
Si cum sa ma comport?
Si inca ceva, mi-e frica ca ar putea incerca sa ma sarute, iar eu nu am mai sarutat pe nimeni pana acum.[am 16 ani]...si nu as vrea sa ma fac de ras...

Help me =(

Răspuns Câştigător
| MeritaSaMaiFiuAsa a răspuns:

1.Suna-l, anunta-l si spune-i tot.
2. Nu te dichisi eventual un pic de rimel dar nimic mai mult pentru ca te-a placut naturala pana acum
3. Normal, cum te-ai comportat si pana acum, de aceea te place.
4. Nu iti fie frica de sarut ai sa stii ce trebuie sa faci la momentul respectiv

1 răspuns:
| Dia_Bibi_1994 explică:

Sorry pentru greselile de scriere, am scris in graba.