anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU..Ieri am baut 2 pahare de Finlandia cu o prietena si am fumat 13tigari si am trecut peste depresie, dar azi am simtit nevoia sa fumez incat am mai fumat o tigara.Ce sa fac ca sa nu devin dependenta si sa ma las?

4 răspunsuri:
| Nitunitu a răspuns:

Arunci restul de tigari pe care le mai ai, nu mai cumperi altele, nu mai ceri altele, nu mai primesti daca ti se ofera. Iei bomboane si mananci pana iti trece de tot de tigari.

| Astaeunnickname a răspuns:

Ai trecut peste depresie cu 2 pahare de Finlandia şi 13 ţigări...

Unii copii au mari probleme la cap (şi nu despre depresie vorbesc)...

| Emilfine a răspuns:

Pai in primul rand arunci toate tigarile care le mai ai si incerci sa faci ceva constructiv timp de 2 sau 3 zile pentri a uita nevoi de fumat. Un alt lucru ar fi sa nu mai stai in preajma persoanelor care fumeaza pentru ca apoi vei simti si tu nevoi sa o faci. Incearca sa nu bei cafea deoarece cofeina duce din nou la nevoia de nicotina odata ce ai fumat si cum au zis si ceilalti poti manca bomboane sau altceva ce contine zahar dar nu chiar sa ajungi sa exagerezi. Si alt lucru nu mai bea alcol deoarece nu ajuta cu nimic so dependenta de alcol e mai rea ca cea de tigari.

| valentingrigo a răspuns:

Atunci cand ai tentatia sa fumezi cosuma dulciuri de ciocolata nu bea cafea iar daca nu merge iar tentatia persista bea o jumatate de lamaie stoarsa