| Senorita2000 a întrebat:

Hei,TPU! Ieri am fost intr-o excursie cu clasa mea(clasa a8-a) si cu inca putini elevi. Faza e ca..in clasa mea exista un baiat de care sunt indragostita de mult timp..si ..in excursie.i-a zis unei prietene foarte bune ca 'da,chiar e draguta'(mi-a zis prietena respectva ca despre mine vorbeau).Si, apoi..am plecat sa ne plimbam prin centrul Timisoarei.a inceput ploaia si eu nu aveam umbrela, dar el da.Si o profesoara a zis ca una din fete sa mearga cu el.s-au inghesuit cam mult.dar pana la urma doar eu am ramas cu el sub umbrela.Mereu mi-am dorit asta, si ieri s-a implinit.Apoi..am vizitat un muzeu..si prietena aia a mea stie ca eu il plac..si eu cu el stateam si mergeam unul langa altul..si de la un moment dat.ea ne-a luat mainile si m-a facut sa ma tin de brat cu el..si el nu a zis nimic..ba chiar. daca am vrut sa plec..ma strangea de brat.Cam atat cu plimbarile.
Sa trecem la jocuri.
Eram in Mall la sala de jocuri, cand baiatul respectiv a venit si mi-a cerut o fisa..si eu i-am dat-o.mi-a multumit frumos si gata.Da,dar cand am plecat de acolo,prietena aia mi-a zis ca i-a zis lui:Acuma trebuie sa ii multumescti ca ti-a dat fisa aia'
Si el a zis:"Da, o sa-i multumesc"si a facut cu ochii si a zambit..si am vazut ca parca mi-a facut cu ochiul tot in ziua aia.Problema este ca o fata tot zice ca lui ii place de ea, nu de mine.Dar eu nu cred pentru ca el se poarta urat cu ea.O loveste.ii zice 'mazga'. zice ca ii rupe mainile..si mi-a zis prietena respectiva ca i-a zis baitul ala ca el stie ca fata aia il place si o zis ca e o tampita..si o proasta.ce sa cred?
Multumesc, funda!

3 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Esti destul de mica, dar dragostea adevarata vine pe la 19-20 ani

| Rafaela_Ghituica_1992 a răspuns:

Da lui cred ca ii place de tine
iar fata aia de care se ia el cred ca doar o tachineaza sau o displace

Răspuns utilizator avertizat