anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Il consider un pic dubios pe unul din profesorii mei si vreau sa va cer parerea.
Zilele trecute am mers cu el in tramvai catre casa si am avut o conversatie mai lunga. A adus la un moment dat vorba de faptul ca vreau sa ma fac stewardesa si a zis intr-un mod cam pervers "Imi imaginam ce bine i-ar sta (numele meu) ca stewardesa". Apoi, nu stiu cum veni vorba de femeile in varsta care se mentin si arata foarte bine si mi-a povestit ca a vazut undeva o femeie care arata foarte tanara de la spate si a zis "arata foarte bine, subtirica, asa ca tine"... dupa asta spus "nu ca m-as uita eu la fete de varsta ta". Din nou, mi s-a parut un pic dubioasa treaba, chiar daca s-a scos la final. Si inainte sa urcam in tramvai eram in statie si eram atenta la telefon, iar el m-a vazut si a venit catre mine si mi-a zis "mai, concentrata mica", din nou, pe un ton cam pervers.
Inca o chestie ciudata e ca tot zilele trecute a intrat pe profilul meu de Facebook pe la 12 noaptea si mi-a dat like la niste poze, de parca a vazut ca eram online si voia sa imi atraga atentia cumva.
Faza e ca tot el m-a chemat la un concurs la materia lui, desi eu nu ma remarcasem cu nimic la ora si nici nu ma cunostea absolut deloc (e nou venit in liceu). E adevarat ca poate a vazut ca am note bune in general, dar totusi, inca de la inceput am avut senzatia ca ceva e ciudat.
Are 40 si ceva de ani si e insurat, are chiar si o fiica care e mai mare ca mine. Credeti ca e vreun pervers, sau nu ar trebui sa imi fac griji?
Particip la concursul respectiv si va trebui sa lucram impreuna pentru el si n-as vrea sa ajung in vreo situatie nasoala.

8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Suna dubios tot ceea ce ai spus si ar fi bine sa vorbesti cu parintii tai despre conversatia avuta. In locul tau as renunta la acel concurs daca se poate. Incearca sa eviti sa fii singura cu el, nu merita sa risti.

| aneliram a răspuns:

Eu zic sa fii precauta, incerca sa ii dai de inteles ca vrei sa fie o relatie elev- profesor.

| Lepadatu_Stefan_1980 a răspuns:

Eu zic sa ai grija, si chiar sa vorbesti cu parinti tai, pentru ca acestia sa vorbeasca cu dirigintele tau.
Este nou, nu? Deci daca este nou, semnifica ca a plecat de la alta scoala, nu? Gandeste-te de ce a placat de la alta scoala si de ce nu incearca sa afli acest lucru.

| alessandra10 a răspuns (pentru Lepadatu_Stefan_1980):

A plecat de la scoala de unde era inainte pentru ca s-a casatorit recent si a venit in orasul de unde e sotia lui.

| Lepadatu_Stefan_1980 a răspuns (pentru alessandra10):

A mai fost casatorit vreo data?

| alessandra10 a răspuns (pentru Lepadatu_Stefan_1980):

Da, e cu a doua nevasta acum.

| Lepadatu_Stefan_1980 a răspuns (pentru alessandra10):

De ce oare?

| kermit1312 a răspuns:

E posibil doar sa ii placa de tine daca zici ca inveti bine si iti vezi de treaba ta, e posibil doar sa faca si el cate o gluma etc..nu as crede ca un om insurat si cu copii ar avea alte ganduri...dar nu ai de unde stii, o sa te comvingi in timp