| Nayuky a întrebat:

Hei tpu.Imi doresc mult un catelus, si initial vroiam un yorkie, insa trebuia sa mai astept pentru ca e cam scump si am realizat ca eu sunt in mare parte plecata la scoala(in unele zile de la10-16,10-18,11-16,9-16)cam asa ceva.Asa ca am renuntat la idee. Vreau sa adopt un caine de talie mica de la adapost deci intrebarile mele sunt:

1)Stie cineva un adapost in Timisoaa(va rog nu imi dati siteuri cu adoptii doar daca au adresa adapostului din Timisoara)

2)L-as putea tine in casa? doar tot aine e si daca nu e de rasa nu inseamna ca e mai bleg.Asta e parerea mea dar vreau sa stiu sigur.

Dau fundita.

Scuze de ora matinala, nu mai puteam sa dorm.

Multumesc^.^^.^.^^.^

2 răspunsuri:
| irina3803 a răspuns:

Daca spui ca esti mai mult la scoala atunci o sa faci mai mult rau cainelui.El are nevoie de dragoste si de atentie.
Cainii pot muri de singuratate.
Trebuie sa le acorzi atentie si noapte mai ales daca este pui pana de acomodeaza cu stapanii si locuinta si da poti tine un caine in casa dar mai greu.
Eu zic sa intrebi un prieten care are caine cum se descurca si daca pota sa ti-l dea pentr o zi sau doua ca sa vezi daca rezisti big grin
Bafta

| Nayuky explică (pentru irina3803):

Are cu ine sa stea acasa, nu-i problema de asta dar ideea e ca yourkshireul ar fi considerat pe altcineva stapan..plus ca voi face pe cat posibil sa am timp..deci nu-i problema ca o sa fie singur.