Asta nu inseamna neaparat ca esti homosexual. Se prea poate sa fii bisexual, din moment ce te atrag atat fetele, cat si baietii. Probabil este putin cam prea devreme ca sa fii 100 % lamurit in privinta asta. Nu ai decat sa astepti si sa experimentezi mai multe pana cand iti vei da seama. In legatura cu situatia actuala, nu stiu daca ar fi o idee buna sa ii spui tipului chestia asta, se poate sa afecteze prietenia sau ceva de genul acesta. Oricum, nu te poti "transforma" intr-un homosexual, ci se intampla doar sa descoperi ca esti atras de ambele sexe. Nu e nicio tragedie, iar daca te hotarasti sa ii spui, ai grija cum faci asta.
El defap stie chestiile astea cama excita folmele erotice cu barbati, insa nu stie pe plan sentimental in special ca ar putea fi vorba de el, oricum ar intelege, dar cum ai zis si tu, nu sunt sigur de acum ce vreau.
In cazul asta ar fi mai usor sa ii spui, aca te hotarasti sa faci asta. Probabil o sa iti dai seama pe parcurs si o sa te lamuresti in legatura cu tot, doar ca mia trebuie sa treaca un timp.
Trebuie sa te gandesti si sa vezi de ce sex esti atras. Poate ca tii mult la prietenul tau si ii vrei binele, la alti baieti ti s-a mai intamplat la fel? Fetele te atrag?
Da, oarecum ma atrag, dar nu atat demult pe plan sexual, gen "Mama ce c*r are aia, ce i-as trage-o!" Asta ar fi ochestie de obsesie, eu in general ma inteleg bine cu fetele, dar e atat de complicat!
Salut.
Mamă, deci e SCÂRBOS. Cum Doamne iartă-mă să-ţi placă de un băiat nebune? :-&. WWWWTF is thhhhat? :o. Yaaaack.
Băi nebun, am înţeles că sunteţi prieteni şi aşa, da' nu în halul ăsta;|. Du-te şi caută-ţi o iubită, DA' FATĂ SĂ FIE, poate o să-ţi treacă în scurt timp. Dacă te simţi atras şi de băieţi şi de fete eşti bisexual, nu e bine zic unii, dar dacă asta simţi tu e foarte ok.
De asta mi-era frica, chestiile astea sunt discriminate in Romania si toata lumea ar avea ceva pentru homosexualitate bisexualitae, transexualitate, etc. Whatever...Cred ca simt ceva si pentru o fata!
Nebune, mi-a venit rău când am citit, jur.;\
Ai mă grijă, serios.
Stii, mie mi e mai frica decat tine, dar de asta mi-ar fi cel mai teama, lumea ar vedea asta si s-ar speria...te rog nu fa si tu asta, te implor!
Caută o fată şi combină-te. O să fie bine.
Esti sigur? Eu nu prea cred si nici nu prea gasesti fete in ziua de azi. Apropo, relatiile de la 13 sunt de tot rahatu gen' o luna- 2, un french kiss si dupa ceva-n gen "vreau la altu/alta"!
Măcar faci ceva şi uiţi. :d
Nu e frumos din partea ta sa-l judeci si sa-l faci nebun. Daca esti genul de persoana care doar insulta oamenii, mai bine nu-i lasa comentariu doar ca sa-l demoralizezi. Nu cred ca ti-ar placea ca cineva sa te faca nebun doar pentru ca ai o problema. Nici macar nu stii ce simte.
Oricine isi doreste sa aiba o familie de genul, dar daca nu te simti atras, asta e Nu trebuie sa fi trist, desi presupun ca si eu in locul tau as fi speriata. Incearca sa-ti definesti sexualitatea. Poate ai doar fantezii cu barbati si iti plac lucrurile de genul, dar asta nu inseamna ca o sa te insori cu unul. Si poate esti bi.
Andrei67y5 întreabă: