| SaormistuNebun a întrebat:

Hei TPU imi place de o fata, dar nu prea stiu cum sa ma dau la ea sa ma placa si ea, nu am multa experienta cu fetele si as avea nevoie de niste sfaturi despre aspectul meu exeterior, comportamentul meu, etc daca ma puteti ajuta va rog ajutati-ma happy.

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Nu te da la ea, e urat. pentru inceput incearca sa o cunosti, vorbeste cu ea live sau pe net despre ce ii place ei, muzica, filme, mancare, sporturi, distractie ce hobbyuri are etc si asa o sa te apropii incet incet de ea si ar trebui sa apara unele sentimente si dupa ce va cunoasteti cat de cat si ati vorbit de mai multe ori invita-l intr-un parc, la un suc, la inghetata la terasa si atinge-o pe brat, pe mana, pe umar asa usor ca din intamplare, zambeste-i, fa-i complimente sincere foarte important si la final pupa-o pe obraz daca e totul ok la a2a intalnire o poti saruta pe gura.
incearca sa nu fii stresant, sau disperat. nu ii pune o suta de intrebari, nu ii zii de o mie de ori ca e frumoasa fii relaxat, si nu o baga in seama zilnic, cauta-o odata la 2 -3 zile.
ca aspect nu conteaza ca oricum ce-mi place mie poate ei nu-i place, e o chestiune relativa dar neaparat sa fii ingrijit, parul curat si aranjat, sa faci dus sa folosesti deodorant si parfum cu masura, sa te speli pe dinti si sa ai unghiile de la maini si picioare taiate si curate si bineinteles hainele ingrijire, curate si calcate si potrivite cu locul in care te aflii.

| SaormistuNebun explică (pentru BiuL):

Ms mult pentru raspuns dar... faza sa o caut odata la 2-3 zile sigur e bine? asa nu o sa para ca nu ii dau prea multa importanta?/ ceea ce nu e prea frumos... si legat de aspect, stai linistita fac dus macar odata pe zi, in general de 2 ori, ma parfumez mereu ma dau cu deodorant, imi fac freza, haine curate, calcate deci la aspect se pare ca totul e bine la mine happy mersi mult de ajutor happy

| BiuL a răspuns (pentru SaormistuNebun):

Daca pe mine ma cauta un baiat zi de zi de zi ma gandesc ca n-are alta ocupatie decat sa stea toata ziua pe facebook sau pe telefon, si un om fara viata nu e prea sexy, asa ca eu zic ca daca vorbesti azi cu ea, vorbesti maine, vorbesti poimaine, a 4a zi fa o pauza, fa-te nevazut, asa va avea ea timp sa iti dura dorul sa se intrebe ce faci, poate te va cauta ea ceea ce ar fi si mai super.

8 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Fetele apreciaza o tinuta ingrijita, un miros placut, si sunt atente la detalii.Asa ca fi atent la frizura, curatenia incaltamintei, mainile, foloseste un parfum foarte discret.O camasa pe strada e mai eleganta ca un tricou...Fi cat mai jovial si deschis cu cei din jur, amabil, saritor, pentru a le castiga simpatia. Fetelor le place sa iasa cu baieti mai populari si apreciati de ceilalti.

| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Crede-ma, daca iti place de ea, orice, dar orice ti-ar spune lumea, in momentul in care vei fi langa ea, in caz ca o iubesti, adica tii la ea, o sa transpiri cu totul, ai spus ca nu ai prea multa experienta, ei bine, vorbeste mult cu ea, stai mult langa ea, cu ea, vorbeste numai despre ea, astfel incat sa vada ca te misti doar pe langa ea, astfel va reactiona si ea, dar va fi cam greu.big grin Succes cu gagicawinking

| SaormistuNebun explică (pentru JustMeAndMyWorld):

Ms,sper ca nu te superi ca nu te-am pus ca raspuns castigator....am facut ala bala portocala intre tine si BiuL pentru ca mior placut ambele raspunsuri cam la fel si nu m-am putu decide si a picat BiuL

| Mytsaa a răspuns:

Pentru inceput e mai bine sa incerci sa o cunosti, sa stai cat mai mult cu ea, sa vezi ce ii place, ce nu-i place, iesiti la plimbari, scoate-o la un suc si daca ii face placere prezenta ta si se indragosteste si ea de tine, totul va veni de la sine.

| SaormistuNebun explică (pentru Mytsaa):

Va multumesc tuturor pentru raspunsurihappy imi pare foarte rau ca nu pot da la toata lumea fundita happy as faceo daca as putea

| jojojojome546 a răspuns:

Poarta-te normal vorbeste cu ea si vezi si tu informeaza-te ce parere are despre tine, insinueaza-i ca o placi simplu si calculat.