| Larisaaaaa a întrebat:

imi place de un baiat de mult timp... iar ieri am aflat de la o golega ca prietena mea Valentina il place si ea... iar eu nu vrau ca sa ne certam.pentru ca suntem prietene foarte buna si ne ajutam mereu una pe alta.nu am apucat sa o intreb daca este adevarat. eu sunt mai timida.si nu am avut curaj.plzzz ce as putea sa fac? Va rogggg ajutati-ma!cryingcrying

4 răspunsuri:
| liiifeiispiiink a răspuns:

Mai bine treci putin pe la ora de Limba Romana si apoi ne scrii corect ca sa intelegem!

| Larisaaaaa explică:

Scuzati greselile...ma grabeam sa scriu.big grinbig grin

| Galiutza a răspuns:

Mai intii intreab-o pe prietena da el si ea se plac reiproc. daca da atunci sfatul meu e sa vb cu prietena ta si cu el e de dorit.happy daca doar ei ii place de el atunci roag-o sa renunte daca tine la prietenie voastra, dar daca nu vrei sa suferiti ambele atunci renuntati ambele la acel baiat, doar luati seama ce faceti! happy Bafta:*

| Simona2010_7426 a răspuns:

Poi daca chiar esti o prietena buna, ai sa lasi baiatul pentru prietena dar daca chiar il plaki si nu ii poti rezista si stii ca si el te place ar trebui sa stai cu el dar fara sa afle nimeniwinking stiu cum suna dar si eua m fost pusa intr-o astfel de situatie doar ca nu pe mine ma placea si pe pr mea straight face dar proasta mi-a spus ca sta cu el laughing, Sper ca te-am ajutat kiss wave