| simo102 a întrebat:

Imi place mult de un băiat, el ma priveste uneori pe ascuns si alte ori ma priveste lung si cand ma uit eu.intr-o zi ma strigat dupa un vestiar la scoala si mi-a facut semn sa vin dar imediat s-a ascuns dupa el asa ca nu m-am dus.mereu cand trece pe langa mine sau cand sunt mai aproape de el imi zambeste frumos si foarte des ii se ridica sprancenele imediat si apoi urmeaza un zambet si un uitat frumos la mine.de curand am aflat de la un prieten de al lui ca ma place, dar nu stiu ce sa cred.sa cred ca ma place? scuze ca pun la adolescentidar nu gasesc dragoste & sex nu stiu de ce nu imi apare

Răspuns Câştigător
| xAlessia a răspuns:

Pai din cate imi dau seama chiar da semne clare ca te-ar plăcea happy dar cred ca e mai timid. încearcă sa Vorbești cu el sa fii sigura cum sta treaba :* bafta!

2 răspunsuri:
| TheQuestionQuestionQuestion a răspuns:

Pai te place, e clar ca buna ziua laughing

| DeeaDiduu a răspuns:

Parerea mea e ca te place. Asta era intrebarea, nu? Adica, felul in care te priveste, cum iti zambeste etc. prin asta iti da semne ca te place. Eu asta cred. Iar apoi cand ai zis ca te-a chemat la vestiar... poate voia sa-ti faca un cadou sau mai stiu eu laughing