| Iuliana2018 a întrebat:

Hei TPU imi puteti spune si mie cum scot o persoana din lista de prieteni de pe facebook FUNDA

Răspuns Câştigător
| SwweetGirlFuny a răspuns:

Dai la acea persoana si in dreapta trebuie sa scrie prietenie mesaje dai la prietenie si apesi pe ultima unde scrie sterge din lista de prieteni. funda?

| Iuliana2018 explică (pentru SwweetGirlFuny):

Dar acum acea persoana mai poate vedea poza mea de profil?

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reluam discutia de unde am ramas? laughing

| Iuliana2018 explică (pentru anonim_4396):

O, lume nouă la întrebări vechi, dar bună dimineața, absolut, reluăm discuția în fix 10 minute cât îmi fac o cafea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iuliana2018):

Din cate imi amintesc nu ai 50 de ani sa ai nevoie de cafea, babo rolling eyes

Dar poate am 10 și au plecat mami și tati de acasă, așa că îmi iau porția de adrenalină. tongue
Plus că nu vreau să ajung să am 50 ani, deci beau cafeaua în avans.

Aha. Asa mai ziceam si eu pe la varsta ta. Stai sa vezi ca iti schimbi mentalitatea dupa o varsta laughing

Mor când aud chestia cu vârsta de la cineva care nu-mi știe sigur vârsta tongue
Și, deci pot să deduc acum că ai tu 50, da?

O.o Nu! Faaaar from it!

Acum că am terminat, să revenim la chestia cu adevărat importantă, gravida de 8 luni.
Nu înțeleg în primul rând de ce ești de părere că are „mare parte din vină".

Daca tin bine minte, femeia a zis ca nu e la prima abatare de genul.S-a mai intmplat si in trecut. Oare a cui e vina ca nu a facut ceva in legatura cu asta? hmm? Sa fie oare a mea sau a ei? Ca continuat sa stea cu bou.

Păi stai așaa, femeia nu se plângea că ăsta bea sau ceva, se plângea de faptul că este a doua oară când o jignește și nu mai poate trece peste acest aspect...și când să fi făcut ceva? Adică, asta era a doua abatere (iar o dată se poate întâmpla oricui, nu)și nu știe ce atitudine să adopte ( => va face ceva).
Și tuu, în loc să o ignori sau altceva, i-ai spus că, copilul ei o să aibă cel mai de rahat tată din lume...

"Și tuu, în loc să o ignori sau altceva, i-ai spus că, copilul ei o să aibă cel mai de rahat tată din lume..." Am spus ceva gresit si nu mi-am dat seama? Daca el nu isi respecta propria sotie care e insarcinata. De ce ar da 2 bani pe copilul din burta ei? Sa fim seriosi.

Nu e de greșit sau corect aici, îți împărtășesc parțial opinia, însă mi se pare că indiferent de ce părere avem noi, nu este corect să o descurajăm și mai tare decât este deja... Adică dacă cineva drag ție întreba aceeași chestie i-ai fi răspuns la fel de dur?
Plus că, reiau, nu cred că ea este neapărat cea care a greșit atunci când și-a ales partenerul, unii oameni sunt foarte disimulați, și să fim sinceri, atunci când vrei să cucerești aleasa inimii tale nu lași să se vadă astfel de aspecte de la început...

Ai spus singura "cineva drag mie". Nu o necunoscuta de pe un site tampit. O picatura in ditamai oceanul. Nu are de ce sa ma doare de ce simte ea sau ce crede vazand comentariul meu dat ei.
Referitor la partea a 2. Stiu despre ce vorbesti. Stiu foarte bine. Dar asta nu inseamna ca nu e si vina ei.

În lumea mea apare o dilemă, dacă m-ai putea ajuta să mă lămuresc ți-aș rămâne îndatorată. Toată lumea vrea o lume mai bună, curată, bla bla, dar, totuși alegem să fim răi și duri cu oameni cărora le-am putea adresa o vorbă bună și poate le-am schimba ziua, dispoziția, mentalitatea. De ce? Adică... în locul ei putea totuși să fie o persoană dragă ție, care să ceară pe un site tâmpit un sfat și să ajungi să o vezi depresivă sau, mai rău, să nu o mai vezi...
Part 2: Susțin totuși că ea este mai mult o victimă, plus că, dopamina avea efect și asupra ei, nu doar asupra lui, deci îl vedea ca pe un ideal masculin în care își revărsa toate speranțele...cum să își închipuie măcar că el va ajunge să o facă să se simtă atât de mizerabil?

1. Simplu. Omu ofera ceea ce primeste.Sau ceea ce a primit.
2. Se spune despre barbati ca gandesc cu penisul si despre femei ca gandesc cu inima. Eh, problema lor. Fiecare culege roadele prostiei lor. Asa si cu tipa care nu a gandit prea mult cand l-a ales pe printulo betiv pe cal calare.

Ah, știu ce zici din păcate, însă, nu ar trebui să ne ridicăm deasupra acelor experiențe în care am primit orice altceva, dar nu ce meritam, și să găsim puterea de a oferi bunătate? Schimbarea nu începe de la noi?
2. Dacă femeile ar gândi cu capul, bărbații ar râmâne singuri, și totuși, nu e cam idealistă și/ sau irealizabilă chestia asta, dacă fiecare culege roadele propriei prostii, de ce există și oameni care se aleg cu ceva ce nu merită?

" Schimbarea nu începe de la noi? " Sa inceapa cu altcineva. Nu cu mine.
2. "de ce există și oameni care se aleg cu ceva ce nu merită?" Nu exista ce merita si ce nu merita. Sunt doar chestii care ti se intampla. Karma nu exista. E o prostie. Daca faci bine, nu primesti bine. Daca faci rau, nu primesti rau. Lucrurile doar se intampla. Depinde daca cad in favoartea ta (noroc) sau nu (ghinion).
"Dacă femeile ar gândi cu capul, bărbații ar râmâne singuri," De ce zici asta?

Să înțeleg că nu dai nicio șansă schimbării?
Apoi, 2, stai, că m-ai amețit, te contrazici sau mi se pare mie?
a. „Fiecare culege roadele prostiei lor" = fiecare primește ce merită, în funcție de cât e de prost
b. „Nu exista ce merita si ce nu merita. Sunt doar chestii care ti se intampla"

Păi deci e vina femeii că a ales un prost, dar oricum nu depinde de ea și nu primește ce merită?

Iar legat de ultima parte, din moment ce întrebi deduc că nu rezonezi cu mine în această privință, dar dacă femeile ar alege rațional un partener de viață ar realiza că 3 sferturi nu au nicio șansă pentru că au un caracter meh, iar pentru ceilalți, ar spune „nu" pentru că sunt perfecționiste, iar la ultima verificare, bărbatul perfect nu există.

Ma contrazic si nu ma contrazic. In cazut de fata, tipa a primit ceea ce a cautat. Nu ceea ce a meritat. Poate e o femeie de treaba, habar nu am. Poate merita ceva mai bun, nu stiu. Dar a cules roadele prostiei ei. In ce fel? Nu si-a dat seama cu cine isi pierde timpul, simplu.
Eh. Trebuie si ele sa faca un compromis. La ultima verificare nici femaia perfecta nu exista dar uita ca totusi cupluri exista laughing.

În general, nu cauți ceva ceva ce nu-ți dorești, deci tipa nu a căutat asta sigur.
Și legat de cupluri, da, există, asta din complezență, sau, în cazuri rare, deoarece femeia și bărbatul perfect nu există, dar doi oameni pot fi, totuși, perfect compatibili.

Da. Nu cred ca nimeni cauta singur pe cineva care sa il faca sa se simta ca dracu. Dar e totusi vina ta daca nu ti-ai dat seama ca se poate intampla si asta. Daca nu esti prea atent. Cand esti la inceput de relatie si tipul bea de rupe si injura. De ce mai sta o fata cu unu de genul? Sunt numeroase cupluri de genul. Dupa tipa se si mira ca ala incepe sa o bata. Sa fim seriosi.
2. Ce pot zice. Ai zis perfect.

Oricâtă plăcere ți-ar face să mă contrazici, ai admis până și tu că la început de relație nu se întâmplă așa.

In cazul ei, poate nu. Femeia a spus ca i-a mai facut o faza de genul. Poate a exista mai multe. Cine stie. Dar cum am dat exemplele de genul mai sus, clar ca atunci esti prost facut gramada daca ramai intr-o relatie de genul

Păi și oamenii renunță unul la altul de la „o fază"? ....plus că nu a spus că va rămâne în acea relație

Vezi de ce cred ca doar oamenii prosti ofera o a 2 sansa? Ea i-a oferit o sansa in trecut, a repetat faza. De asta e bine de la prima abatere sa tai capul problemei. Nu sa ii faci si copii. Ca nu e o papusa, e o viata.

Păi dacă la prima „faza" se termină tot asta nu ar implica ca oamenii să fie atât de wow încât să nu greșească niciodată?

Nu trebuie sa fii "wow". Trebuie sa ai bun simt sa nu te imbeti ca un porc si sa nu iti insulti propria iubita. E chiar simplu

Adică tu nu ți-ai ieșit din fire niciodată încât să insulți pe cineva?

Ba da. Dar nu pe cineva care respect. Daca respect acea persoana e foarte posibil si sa tin la acea persoana. Daca tin la acea persoana, am grija cum vorbesc. La altii nu ma doare. Daca nu ma plac, problema lor. Nu a mea.

Hm, da, ai și tu dreptate...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

.;.sunteti mortali. Intrebarile vechi de la 1900 devin populare. Si eu care voiam sa raspund cum se sterg prietenii de pe Facebook.

Între timp dau block, nu-i mai șterg, deci am evoluat tongue

Ma rog!

Wait wait wait, noi nu vorbeam despre Facebook aici?
Și nu, pe rețeaua asta nu mă obosesc să dau block nimănui, dacă nu îmi place de cineva pot sa ies eu de tot happy

Am corectat fiindca-n prima faza nu putusem sa citesc tot. Ma gandesc ca, o stii pe DonnaAlba? Na, eu am scris ceva ce dansei nu i-a placut si atunci, mi-a raspuns ceva si mi-a dat block. Nu admir faptul ca cineva face asta, dar vorbind ca au existat si exista persoane care se i-au de tine fara nici un motiv, a fost o lectie buna. De exemplu, uitate la mine pe profil la "raspunsuri eronate" sau "nefolositoare". Nu am primit acele voturi pe motivul acesta, ci pentru ca la acele persoane nu le-a placut ca am zis adevarul.

Nu, nu o știu, nu sunt atât de disperată încât să discut cu toată lumea, cât despre adevăr, e subiectivă chestia, fiecare percepe adevărul din perspectivă proprie

| ShyBirds a răspuns:

Ceea ce trebuie sa faci este sa te duci la persoana respectiva, iar in dreapta iti apare o bifare cu prieteni. Apasa pe ea si acolo scrie sterge din lista de prieteni. Sper ca te-am ajutat macar putin.