| Iuliana2018 a întrebat:

Hei TPU imi puteti spune si mie cum scot o persoana din lista de prieteni de pe facebook FUNDA

Răspuns Câştigător
| SwweetGirlFuny a răspuns:

Dai la acea persoana si in dreapta trebuie sa scrie prietenie mesaje dai la prietenie si apesi pe ultima unde scrie sterge din lista de prieteni. funda?

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Iuliana2018):

Ba da. Dar nu pe cineva care respect. Daca respect acea persoana e foarte posibil si sa tin la acea persoana. Daca tin la acea persoana, am grija cum vorbesc. La altii nu ma doare. Daca nu ma plac, problema lor. Nu a mea.

| Iuliana2018 explică (pentru anonim_4396):

Hm, da, ai și tu dreptate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

.;.sunteti mortali. Intrebarile vechi de la 1900 devin populare. Si eu care voiam sa raspund cum se sterg prietenii de pe Facebook.

Între timp dau block, nu-i mai șterg, deci am evoluat tongue

anonim_4396

Ma rog!

Wait wait wait, noi nu vorbeam despre Facebook aici?
Și nu, pe rețeaua asta nu mă obosesc să dau block nimănui, dacă nu îmi place de cineva pot sa ies eu de tot happy

anonim_4396

Am corectat fiindca-n prima faza nu putusem sa citesc tot. Ma gandesc ca, o stii pe DonnaAlba? Na, eu am scris ceva ce dansei nu i-a placut si atunci, mi-a raspuns ceva si mi-a dat block. Nu admir faptul ca cineva face asta, dar vorbind ca au existat si exista persoane care se i-au de tine fara nici un motiv, a fost o lectie buna. De exemplu, uitate la mine pe profil la "raspunsuri eronate" sau "nefolositoare". Nu am primit acele voturi pe motivul acesta, ci pentru ca la acele persoane nu le-a placut ca am zis adevarul.

Nu, nu o știu, nu sunt atât de disperată încât să discut cu toată lumea, cât despre adevăr, e subiectivă chestia, fiecare percepe adevărul din perspectivă proprie