Incearca sa nu te mai gandesti la asta.Ca si cum chiar nu ai fost tu! Totul o sa treaca.Peste cativa ani o sa razi! Crede-ma.Imi dai pls funda?!
Dar chiar nu pot... mi-e 'frica' oarecum sa mai merg la scoala ca stiu ca diriga o sa ne ia la rost. si cam toate dovezile arata spe mine :-s. Adica doar eu aveam apa la mine. Da, am incercat sa ma imprietenesc cu acea fata... dar e cam prea tarziu. + ca mi-e frica sa-mi recunosc fapta pentru ca mi-ar putea scadea nota la purtare. Tin sa mentionez ca sunt o fata de nota 10 [ la propriu ].
Cel mai bine e sa te apropii de diriginta la o pauza si sa ii recunosti inainte de asta cerindu-ti mii de scuze.Fii mereu cu capul aplecat aratind ca iti pare rau! Apoi du-te la fata si spune-i ca nu ai facut-o intentionat! Apoi ca totul sa fie super dai un mar sau ceva de genul...
Dar poate nu o sa ma creada.
P.s. Am turnat din greaseala si apa pe papucii ei... ca vorbeam cu o fata si cum tot gesticulam [ eram cu apa in mana ] am varsat apa din greseala. (eram la ora de sport in vestiare la sala )
Ok Deci. Daca Ai Facut-o Din Greseala Trebuia Sa ii Spui Acelei Fete Si Sa Iti Ceri Scuze Dar Acum E Prea Tarziu
Dar Totusi sti cum se spune:fapta recunoscuta e pe jumatate iertata
Dar..nah..ce sa faci...incearca sa te imprietenesti cu acea fata si cand are apa in mana da-te de ea "din greseala" pentru a iti uda si ea geaka
nu stiu am incercat si eu asa un raspuns sa iti dau nu stiu daca iti e de folos..dar..neah