| alleexaandraa06 a întrebat:

Hei TPU.imi spune si mie cineva de cate ori pe saptamana trebuie sa te speli pe cap? eu ma spal de trei ori, sambata, lunea, miercurea, si 'joia' si toti imi spun sa nu ma mai spal asa de des ca o sa raman fara par, si intr-adevar parul meu e rar ...Eu sunt nevoita sa ma spal deoarece mi se ingrasa parul,, si ma enerveaza... va rog spuneti-mi ce sa fac? dau funda happy big grinsad

3 răspunsuri:
| MAndreea97 a răspuns:

Buna, dupa cum deja stii nu este bine sa te speli foarte des pe par, dar ar fi foarte bine pentru parul tau daca ai reduce numarul spalarilor de la 2 la 3, eu de exemplu fac baie/dus duminica si miercurea, sper ca ti-am fost de ajutor happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poti face dus zilnic, dar nu e obligatoriu sa-ti speli si parul. Poti folosi o casca.2 spalari pe saptamana ar fi suficiente, cu conditia sa nu se imbibe cu praf zilnic.decat sa-l speli des, foloseste un sampon pentru par gras, pe care sa nu-l mai schimbi.cel de urzica e cel mai bun, O cunostinta foloseste sampon de vase cu miros de mere verzi. orice alt sampon face ca parul sa-i para mereu unsuros.pare ceva...dar poti incerca.

| CandyI a răspuns:

Poti sa reduci spalarile mai ales daca ai breton. Poti sa te speli de doua ori pe saptamana si in rest sa iti speli doar bretonul (daca ai) ...cand ai parul gras poti sa tii-l prinzi sau sa iti faci diverse impletituri ca sa nu se vada.Parul se ingrasa repede pentru ca obisnuit sa fie spalat mereu.