| nevastuica_7599 a întrebat:

Hei TPU, imi trebuie un raspuns urgent pana luni si nu asa in batjocora deci eu azi o trebuit sa merg la targu licelor si am avut bani la mine. Cand m-am intors in clasa tot ghiozdanu imi era rascolit vai de el si cand m-am uitat unde sunt bani lipseau? un singur coleg a stat in clasa si cand mi-am dat seama ca banii nu mai sunt el deja era disparut. deci cum as putea dovedi ca ii el si sa imi pot recupera banii? se pot lua amprentele de pe el (am mai pus si eu mana de vreo 2 ori pe el ) dar cred ca s-ar putea nu? plz cel mai bun raspuns funda+ vot

Răspuns Câştigător
| Florin a răspuns:

Eu am o idee,in primul rand,nu terbuie sa ii spui nimic, si apoi spui la toata lumea cine imi gaseste...(suma ta de bani pierduta) primeste o recompensa, si vezi daca el ti-i aduce. fundita?

1 răspuns:
| seby005 a răspuns:

Daca esti sigura ca el a fost mergi cu tupeu la el si ii zici urmatoarele:sa iti de bani ca ai vazut tu cu ochi tai ca el i-a luat daca nu vrea poti sa vorbesti cu parinti si sa mergeti la politie au ei metodele lor.bafta fi tare si lupta pentru dreptate nu ierta hoti acestia trebuie eliminati pa