Ar trebui sa incerci sa iti faci ordine in obiceiurile pe care le ai acum.
Probabil esti genul care nu asculta de parinti, pentru ca tu le stii pe toate. Sunt destule cazuri in lumea asta.
Am citit si alte intrebari ale tale.
In primul rand ai deviat complet de la intrebarea pe care am pus-o, iar in al doilea rând, nu stiu cum poti pe baza intrebarilor mele trecuta sa tragi concluzia ca eu am o relatie nu foarte buna cu parintii mei. Din contra, daca esti asa de curios, am un respect foarte mare fata de acestia si o relatie deschisa cu ei.
La intrebarea asta ma refeream. Ai o viata dezorganizată.
Ma gandesc totusi ca primesti unele sfaturi de la parinti, in legatura cu viata ta. Dar nu le iei in seamă.
https://www.tpu.ro/......e-iar-din/
Buna.In in calcul sa mergi la psiholog pentru a afla de unde teama aceasta de a avansa in varsta.
,, De fiecare data cand se apropie ziua mea am o stare trista si plang, dar niciodata n-a fost asa. '' Pai ori se intampla asta in fiecare an ori niciodata?
Probabil m-am exprimat gresit. Am incercat sa spun ca niciodata nu a fost asa cum se intampla acum
Am inteles.Tot ramane valabil. Daca esti eleva nu platesti nimic.In caz ca liceul tau are psiholog, chiar nu ai nimic de pierdut.
Sa faci terapie. Nu am avut peste ce sa trec, e un proces normal, natural, pe care nu îl pot opri
Anonimul35 întreabă: