Sincer nu cred ca merita un eseu motivational. Descopera-te, dupa ce te-ai descoperit si ai vazut ce iti place sa faci, pune-l in practica si creste. Mie mi-au placut calculatoarele, sunt la o facultate pe informatica si vreau sa devin programator. Fa ce iti place, nu-i lasa pe altii sa te indrume.
P.S.: sper ca nu te-ai referit la ideea ca nu iti place nimic si ca vrei exemple de idei sau job-uri. Pe astea le descoperi tu singur. Degeaba ai un salariu bun daca nu iti place ce faci. Succes
Daca vrei sa fii influent, faci stiinte politice si te lansezi intr-un partid.Candidezi la diverse, iti faci imagine buna, "propaganda"
Dar daca vei fi ca Dragnea, te rog sa stai acasa sub patura.
Salut! tineretea, este o varsta a multor greseli si multe altele... nu este ceva nou, unii chiar la 25 e ani, chiar mai mult nu au un scop precis. parerea mea este, sa vezi ce lucruri te atrag, sa fii si realist cu tine, sa intrebi pe cei care te cunosc, sa le ceri o parere, ce cred despre tine,( sa ii intrebi doar asa...sa nu isi dea ei seama de adevaratul motiv, ca unii nu sunt seriosi). daca tor esti la liceu, termina liceul, apoi pentru facultate( ca este facultativa), ai timp. cel mai important in viata e sa faci ceea ce iti place, ceea ce este corect so ceea ce este constructiv vietii tale si societatii. stai de vorba cu oameni matruri, oameni seriosi care crezi ca te pot ajuta, influenta pozitiv. si inca un sfat: nu renunta niciodata la visul tau! scuze te rog de micile greseli de ortografie sau care mai sunt.
KaRa23S întreabă:
misauratcuviata întreabă: