Hei stai linistita eu fac 18 ani si eu sunt cam timida si imi ies unele lucruri ca si tie doar ca la mine este un pic mai complicat dar si eu am trecut pe la varsta ta si am avut si eu multe momente de genul. ceea ce vreau sa spun este ca tu ca fata nu trebuie sa fi foarte disperata si nu ar fi trebuit sa ii spui ca il placi...acum ai facut-o ..nu are nimic ceea ce trebuie sa faci in continuare e sa stii cum sa ti totul sub control pentru ca pare o catastrofa si inteleg foarte bine...eu nu m-am complicat atat pentru ca de obicei baietii veneau la mine si imi spuneau ca ma plac etc. acum la tine iti spun niste secrete: 1. o fata nu trebuie sa para disperata dupa un baiat(baietii nu suporta fetele care se lasa usor)
2.trebuie sa fi un pic indiferenta cu el adica sa nu te mai uiti tot timpul dupa el iar cand il vezi pana sa se uite la tine fate ca te uiti in alta parte (incearca sa il eviti fara ca el sa isi dea seama)
3. poarta-te putin indiferenta cu el dar ai grija atunci cand el se uita lung la tine si de ex il vezi cu coada ochiului sau il vezi in ochii zambeste-i apoi daca nu vine la tine pleaca ca si cum nimic nu s-ar intampla
4.cand vb cu el vorbestei ca o buna prietena, castigai increderea
5.nu il sufoca cu intrebari gen : ma placi? etc...lasa-i timp de gandit(crede-ma baietii sunt foarte ciudati)
deci sper ca ai inteles ce am vrut sa zic in mare parte, fata in fata mi-ar fi mai usor sa iti explic dar dupa ce citesti poti sa imi lasi tu intrebari cu ce ai vrea sa stii sau daca ai nelamuriri crede-ma ca te inteleg!
apoi faza cu imbratisatul... ar merge dar intr-un mod mai subtil, silent si dragut..de ex o data cand iesiti de la scoala plecati impreuna spre casa doar voi 2 si dupa ce va despartiti spui ceva de genu: ne vedem maine nb... sau ce va spuneti voi si apoi pupal foarte finut pe obraz apoi zambeste-i si pleaca fara sa te mai uiti in spate crede-ma ar trebui sa mearga
misauratcuviata întreabă: