| Wary_Forsaken_2001 a întrebat:

Hei TPU, in viitor as vrea sa imi las barba, gen cum o are cantaretul Randi adica barba normala, nu din aia de 1 metru =], din clasa a 10-11 si vreau sa stiu niste lucruri! Cum este privita de societate, o sa se uite oamenii ciudat la mine sau este ceva normal? Credeti ca la 18 ani ar trebui sa fac poza ca barba in buletin? Ce parere au femeile despre barbatii cu barba? Credeti ca barba da o impresie proasta despre mine la o prima intalnire cu cineva ( gen cu parintii unei iubite, cand ma duc sa ma angajez... )?

Răspuns Câştigător
| AlexCristi97 a răspuns:

Da,e ok barba...te face sa pari mai matur laughing de asta mi-am lasat eu la inceput. Acum o tund si mereu am barba si nu am auzit pe nimeni sa zica "da-ti barba jos ca e urata", ba din contra cand am dat-o jos radeau de mine ca arat ciudat fara.
Acum asta tine si de tine si cum se potriveste pe fata ta. Daca ai 3 *** pe obraz si mustata de scocar mai bine o razi pana creste o barba mai serioasa.

1 răspuns:
| RAY a răspuns:

Parul facial atrage sexul opus sa stii, important e sasi placa tie, mie imi place asa http://www.descopera.ro/......cretul-lor