Este frumos, foarte frumos. Mie îmi plac foarte mult aceste articole. -intense-, ca să zic așa. Eu sunt, totuși, ferm convinsă că Dumnezeu există, deși nu am vreo dovadă...
Este frumos. Eu sunt oricum de părere că Dumnezeu există, deși nu am vreo dovadă.
Foarte tare prima postare :D adica ideea vreau sa zic, poate o sa gasesti intr-o buna zi raspunsul adevarat si calea pe care trebuie s-o urmezi, iar cand vei face asta probabil toate intrebarile pe care le pui acum vor avea un raspuns penibil de simplu. Ramane de vazut;)
A! Si mai stii ceva...am si eu un blog! :D http://si-mai-stii-ceva.blogspot.com/ Enjoy!
este drăguț pentru un început. îl mai poți îmbunătății cu :
-mai multe poze
-bancuri
-poezii
-povești
-un post de radio
-link-uri
-și multe altele, depinde de preferințele tale sau ale altora
-Sper că te-am ajutat, pa, baftă, spor la îmbunătățit site-ul și. fundiță?
E dragut, dar nu ti se pare ca ai prea multe intrebari?
Adevaul e ca uneori si eu mai gandesc asa...cand ma aflu in „transa"
Pentru inceput e chiar ft bine ^^.Imi place Bafta in continuare cu siguranta o sa ai un blog marfa. Have a nice day ^^
Wow. Si eu am avut un blog (praf) pe langa acesta nu intram des, dar tu.tu ai un blog foarte frumos, ai creeat un univers imaginar, foarte frumos pus in pagina. ^.^
Este superb, daca mai vrei opinii SINCERE din partea mea pentru ceva MINUNAT ca BLOG-UL TAU sunt DISPONIBILA