| Laura14lalala a întrebat:

Hei TPU sad
intai sa ma prezint, ma cheama Laura, am 14 ani si am o problema majora. Vreau sa ma sinucid sau asta imi cam trece prin minte. :'( acum cateva luni am avut primul iubit, iar el mi-a cerut sa ii dau nudes, ca altfel se va despartii de mine, am fost naiba si i-am dat doar cu sanii mei si fara sa se observe fata mea, decat telefonul, mana si sanii. dupa 3 luni. ne-am despartit, iar el m-a tradat, a aratat pozele colegilor lui... din pacate ei l-au crezut si m-au facut in toate felurile : c*rva, etc si inca ma fac... ideea este ca vreau sa ma sinucid pentru ca nu am de ce sa mai traiesc, mama e crizata si daca ii zic ma bate pana lesin, iar tata a murit. doar 2 persoane au inteles de ce am trimis
Am fost naiba, ma gandesc ca de la anul el va fi dimineata iar eu dupa amiaza si nu ma va face nimeni in toate felurile, dar tot se va gasi cineva si imi va ruina viata
Va rog, ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Draga mea, capul sus si de ceva poti spune frumos si tare " e poza luata de pe internet, dar tu esti prea prost sa-ti dai seama".
Si data urmatoare mai mare atentie cu baietii.
Cand ai parte de santaje de acest gen, renunta direct la el, ca nu se va schimba cu nimic situatia.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Oricum te muti la liceu in scurt timp, vei avea un fresh start atunci. Nu e un motiv suficient de mare ca sa faci o asemenea greseala. Tine capul sus, chiar daca se va rade o perioada, lumea va uita cand va aparea urmatorul lucru de barfit.
Iar tu te poti apara, poti spune ca nu esti tu, daca nu ti se vede fata nu au cum sa dovedeasca ca esti tu. Poti spune ca ai trimis poza cu o prietena din alt oras ca sa-ti bati joc de el.

| Violleta2022 a răspuns:

Problema are o rezolvare foarte usoara si pentru asta nici nu trebuie sa te gandesti la sinucidere sau la chestii rele:
cum nu ti se vede fata, NU recunoaste ca ai fii tu in poza!
Spune-le tuturor ca i-ai trimis o poza baiatului de pe internet, dar NU recunoaste sub nici o forma ca ai fii tu, oricum nimnei nu poate dovedii ca esti tu!
Hai, capul sus si razi tuturor in fata, cand iti mai spun ceva de acest gen. Fa-o cu tupeu si fara sa-ti pese, ca si cand, chiar nu ai fii tu in poza aia.
Chestia cu sinuciderea ramane totusi o prostie, ca nu te sinucizi din atata lucru!
Nu uita: neaga ca ai fii tu in poza, ridica capul, rade-le in fata, spune-le ca ai facut o gluma pe seama fostului iubit, ca stiai ca o va face publica la un moment dat si nu ai fost atat de fraiera, incat sa-i trimiti o poza cu tine, ci una de pe internet.

| cristimihailov a răspuns:

Poti sa vorbesti la politie?
Cred ca aia il vor calma instant.

| peperonies a răspuns:

Te duci la politie. este extrem de ilegal sa detii poze nud cu minori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In loc sa recunosti ca tu ai trimis, nu mai bine negi? Daca nu ti se vede fata, pur si simplu le spui tuturor ca ai trimis o poza de pe net. Bine, asta e varianta cea mai nasoala. Varianta cea mai ok ar fi sa ii spui mamei tale si sa mergi la politie cat mai repede.

| Vegeta07 a răspuns:

Asa iti trebuie, iubit la 14 ani?
Pfff tipic
Acum n-are rost sa te sinucuzi pentru niste copilarii