Hei
Parca m-ai descris pe mine ) in intrebare
Mie una imi place cum sunt fetele de genu' meu deoarece suntem mai diferite cred ca asta este atragator . Oricum nu m-as schimba pentru nimic in lume nici pentru a atrage atentia asupra mea, pentru nimic .
Pa
Hei, ca si ceilalti plozi de pe'aici... m-ai descris si pe mine putin! xD
Adooor JAPONIA! Si ca dovada, in clasa a 6-a eram atat de disperata incat m-am apucat de arte martiale. xD mai precis Kyokushinkai. So... lasa un id de mess sa mai vorbim! :* ^w^
Poate arati si bine si esti frumoasa sunt multe la loc conteaza caracteru foarte mult se pare ca ai noroc si eu am patit cand eram la varsta ta cu fetele eu sunt foarte glumet dar fiecare cu caracteru lui
Da si la ce caracter am nu pricep ce le place.mie imi place caracterul meu dar lor nu stiu de ce le place..in general cu baietii(cu cocalarii) ma comport foarte urat..nu de alta dar sunt cam perversi nesimtiti si lista poare continua
Vezi u daca stam sa ne gandim toti suntem diferi de ce near place de cineva ca si noi bine sunt si exceptii nu zic dar mereu o sa fie asa fata cuminte cu baiat rau unu frumos cu una mai putin frumoasa si tot asa.asa a fost si asa va fi
Salut,parca suntem gemeni, doar ca tu esti fata, eu invat japoneza si vreau sa imi gasesc de lucru in japonia imi plac muult animeurile:Naruto preferatul meu, imi plac filmele horror japoneze si nerunerunerune si imi plac dulciurile(matusa mea din japonia imi treimite o data la saptamana)imi place nerunerunerune alea si imi place giga pudding muult.Si da imi plac fetele ca tine.
Ai matusa in Japonia? ce tare! Eu vreau sa m mut cat mai curand in Japonia si cand ma gandesc la asta nu am stare,imi vine sa ar,sa topai, sa alerg a nebuna si nu stiu m asa parc fluturi in stomac. Iubesc Japonia! am scris aata pe o foaie si mi-am lipit-o pe usa, plus ca am pus pe pereti o poza cu sakura, una cu un anime care tine o pisica, si multe animeuri desenate de mine.Ma bucur c nu sunt eu singurul fan inrait al Japoniei.
Kampai!-Noroc!
Arigato^.^
Ca sa raspundem la o intrebare sa punem alta intrebare de ce voua fetele va plac baieti ciudati? Ei bine.
bine...nu imi plac baietii ciudati..ci cei mai timizi si mai nebuni in acelasi timp..care gasesc un echilibru intre cele 2.
Andrei67y5 întreabă: