| Nayuky a întrebat:

Hei TPU..Intrebare pentru baieti. Voua va plac fetele ciudate? E putin mai mult de citit.Deci sunt cea mai ciudata fata posibila. iubesc japonia,vreau sa ma mut in Japonia,ador animeurile, sunt hiperactiva uneori, sunt foarte sensibila si timida..si totusi tupeista si irascibila(cu persoanele care isi bat joc de mine)..imi plac artele martiale, imi prind parul ca un anime, uneori ma mai si imbrac ca un anime.Mai sunt o gramada de chesti de genul..si chestia e ca nu am avut inca prieten si nu vreau inca..am 14 ani deci numa grabesc, dar chestia e ca pana acum am refuzat mai multi baieti..si de obicei dupa ce vorbesc mai mult cu un baiat ajunge sa ma placa si tocmai ca e din cauza caracterului.De ce? de schimbat nu vreau sa ma schimb..asa sunt de cand ma stiu

21 răspunsuri:
| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei happy
Parca m-ai descris pe mine laughing) in intrebare big grin
Mie una imi place cum sunt fetele de genu' meu deoarece suntem mai diferite laughing cred ca asta este atragator happy. Oricum nu m-as schimba pentru nimic in lume happy nici pentru a atrage atentia asupra mea, pentru nimic happy.
Pabatting eyelashes

| KyokushinMyLife a răspuns:

Hei, ca si ceilalti plozi de pe'aici... m-ai descris si pe mine putin! xD
Adooor JAPONIA! Si ca dovada, in clasa a 6-a eram atat de disperata incat m-am apucat de arte martiale. xD mai precis Kyokushinkai. So... lasa un id de mess sa mai vorbim! :* ^w^

| deeDEE1269 a răspuns:

Poate arati si bine si esti frumoasa sunt multe la loc conteaza caracteru foarte mult se pare ca ai noroc si eu am patit cand eram la varsta ta cu fetele eu sunt foarte glumet dar fiecare cu caracteru lui

| Nayuky explică (pentru deeDEE1269):

Da si la ce caracter am nu pricep ce le place.mie imi place caracterul meu dar lor nu stiu de ce le place..in general cu baietii(cu cocalarii) ma comport foarte urat..nu de alta dar sunt cam perversi nesimtiti si lista poare continua

| deeDEE1269 a răspuns (pentru Nayuky):

Vezi u daca stam sa ne gandim toti suntem diferi de ce near place de cineva ca si noi bine sunt si exceptii nu zic dar mereu o sa fie asa fata cuminte cu baiat rau unu frumos cu una mai putin frumoasa si tot asa.asa a fost si asa va fi tongue

| KennyBa a răspuns:

Te mariti cu mine? si eu iubesc japonia si animeurile!

| Xtadelo a răspuns (pentru KennyBa):

crying
Te insori cu ea? crying
laughing)

| cmihai98 a răspuns:

Mie cam ceva de genul tau imi plac fetele!

| Nayuky explică (pentru cmihai98):

Da de ce? tocmai aia nu pricep

| Bogdanescu a răspuns:

Salut,parca suntem gemeni, doar ca tu esti fata, eu invat japoneza si vreau sa imi gasesc de lucru in japonia imi plac muult animeurile:Naruto preferatul meu, imi plac filmele horror japoneze si nerunerunerune si imi plac dulciurile(matusa mea din japonia imi treimite o data la saptamana)imi place nerunerunerune alea si imi place giga pudding muult.Si da imi plac fetele ca tine.

| Nayuky explică (pentru Bogdanescu):

Ai matusa in Japonia? ce tare! Eu vreau sa m mut cat mai curand in Japonia si cand ma gandesc la asta nu am stare,imi vine sa ar,sa topai, sa alerg a nebuna si nu stiu m asa parc fluturi in stomac. Iubesc Japonia! am scris aata pe o foaie si mi-am lipit-o pe usa, plus ca am pus pe pereti o poza cu sakura, una cu un anime care tine o pisica, si multe animeuri desenate de mine.Ma bucur c nu sunt eu singurul fan inrait al Japoniei.

| Bogdanescu a răspuns (pentru Nayuky):

Kampai!-Noroc!

| Nayuky explică (pentru Bogdanescu):

Arigato^.^

| capusha a răspuns:

Mie imi plac fetele ca tine dar am deja prietena!

| Nayuky explică (pentru capusha):

Da dar de ce va plac fetele ciudate? asta nu priceplaughing

| capusha a răspuns:

Imi plac fetele ca tine k sunt altfel decat celelalte

| Nayuky explică (pentru capusha):

Pai sunt ori ca mine ori emo ori pitipoance.ce alta varianta aveti?laughing

| deeDEE1269 a răspuns (pentru Nayuky):

Ca sa raspundem la o intrebare sa punem alta intrebare de ce voua fetele va plac baieti ciudati? Ei bine.

| Nayuky explică (pentru deeDEE1269):

laughing bine...nu imi plac baietii ciudati..ci cei mai timizi si mai nebuni in acelasi timp..care gasesc un echilibru intre cele 2.

| capusha a răspuns (pentru Nayuky):

Gaaata cu alte intrebari si raspunsusuri,, pentru prima intrebare pusa de nayuky """putin"""

| capusha a răspuns (pentru Nayuky):

Poate unora baieti le place la tine ca esti spontana!