anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, intrebare pentru fete : cum ar arata baiatul perfect pentru voi happy :*

Răspuns Câştigător
| deutSa a răspuns:

Baiatul perfect nu exista. Degeaba il cauti la nesfarsit, daca el inceteaza sa apara!
baiatul perfect este acel baiat langa care te simti tu perfecta, in sensul ca esti ocrotita, iubita, alintata si toate cele.
Baiatul perfect in ochii a 99% de fete in tara asta ar fi : sa aiba muschi, sa fie exagerat de frumos, sa cumpere multe cadouri, sa aiba masina, sa aiba bani, sa fie intelegator, sa nu treaca peste un cuvant spus de tine, sa nu te jigneasca, sa te adore, sa nu vorbeasca cu nimeni, etc.

dar pentru mine baiatul perfect este deja langa mine si este frumos, nu exagerat de frumos, este tandru, iubitor, atent cu mine, imi spune unde gresesc si ne mai certam. Nu este bogat cum nici eu nu sunt. N`are masina...etc
Suntem perfecti pentru ca intre noi exista o iubire de 4 ani. Nici banii nici nimic nu compenseaza lipsa iubirii.
Degeaba ai un iubit frumos, plin de bani, etc daca te jigneste, te bate, te injura si la sfarsit vrea sa te impace cu un urs enorm de nu`ti incape pe usa!

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

O femeie desteapta nu isi asteapta barbatu perfect.
Sil creeazawinking
La fel cum nici barbatu nu asteapta la femeia perfecta, si`o creeaza.
toti avem defecte.
Scuze ca am dat 'buzna' in un topic al fetelor/femeilor big grin dar am vrut sa imi spun parerea'

| amage a răspuns:

Ma gandesc la aspectul fizic acum: Inalt, brunet ( cu parul 'salbatic' ), ochi caprui, slab-adica cu ceva abbs pe el big grin si cu un zambet dragut.

| CristinaCrisy a răspuns:

:inalt(peste1.75) ochii si parul nu conteaza ce culoare, slabut, nu cu muschi:p, iubitor, sa nu fie gelos si sa fie tandru

| Hated a răspuns:

Blond cu ochiii albastriilaughing. Glumesc! Pai sa vedem, inalt, [maxim 1, 80],chipes, ochiii mari negri/verzi, parul negru [nimic iesit din comun, in special Cret. nici de cum tepi, creasta etchee hee],un pic de fizic atletic nu strica, rebel insa in acelasi timp ascultator, matur[ dar sa traieasca intr-un coltisor din sufletul lui, un copil ce refuza sa creasca!], amuzant,sincer, tandru, intelegator, sa stie ce e mai bine pentru el, pentru noi[etc], sa stie sa asculte cu adevarathappy, sa fie el insusi! Cam asta e baiatul meu! love struck

| Rozalica a răspuns:

Dragut,cu simtul umorului, rebel, iubitor...