| Alexutzzzzzza a întrebat:

Iubitul meu s-a indepartat de mine mult..nu mai e ca inainte suntem de 3luni impreuna..aseara ne-am certat si a zis ca s-a saturat sa-i fac capul calendar in fiecare seara si ca nu mai vrea sa ne impacam ..si dupa i-a zis la un prieten ca oricum vroia sa se desparta de mine ca el vrea sa dea la buci.
Si peste cateva ore mi-a scris ca vrea sa ne impacam...
Si ma minte mult.tin la el enorm.
Dar nu stiu ce sa fac

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

lasă-l să " dea la buci" în altă parte.

| RainmakerX a răspuns:

Doamne... Si te gandesti sa-l ierti?
sad
Daca as fi in locul tau nu l-as ierta in viata mea. Se vede clar de ce statea tipul cu tine.

Faci ce vrei. Daca vrei sa-l lasi sa faca ce vrea ca pe urma sa te lase balta atunci e treaba ta. Eu nu l-as mai baga in seama daca as fi in locul tau.

Acum eu nu sunt tu.
Faci ce vrei. Succes!

| AlleSss a răspuns:

Hei! N-ai de unde să ştii dacă prietenul ăla te-a minţit sau nu şi ce este în mintea lui. Cel mai bine ar fi să vorbeşti sincer cu el şi să-l rogi să-ţi explice situaţia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"ca el vrea sa dea la buci." rolling on the floor

"Dar nu stiu ce sa fac" stai cu el in continuare ca sa te poti plange ca restul fetelor ca baietii sunt porci nu voi tembele

| neutrino a răspuns:

Intreaba-l direct daca bucile tale sunt problema lui, si in caz afirmativ ia o hotarare: accepti sau nu! In caz afirmativ, mai intreaba-l de ce nu ti-a spus tie ca-ti vrea bucile tale, si a spus la altii. Asa, daca te vei impaca cu el, toti isi vor da seama ca bucile tale au fost din greu muncite, iar "golanii" vor dori si ei!