| irinuk28 a întrebat:

Hei TPU, la ora de religie profesoara ne-a spus ca este un pacat sa fumezi.Am mai auzit asta de foarte multe ori de la diferite persoane,insa nu am deschis niciodata vreun subiect in legatura cu asta.Ei bine, cine poate sa imi explice si mie de ce este un pacat?! Dau FUNDA.Multumesc!
P.S. Eu nu fumez, dar intreb doar din pura curiozitate.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Daca esti planta, macar taci naibii din gura. E ca si cum ai zice ca rosu e rosu fiindca asa arata singele.
@irinuk28: Pe undeva prin biblie scrie ca trupul tau e templul domnului & shiet si ca trebuie' sa ai grija de el. Fumatul si alte activitati de genul asta intra in contradictie cu treaba asta. Uite de citit aici - http://www.loribalogh.ro/......nostru-32/
P.S. Parerea mea personala e ca acest concept de pacat e o prostie, insa atita vreme cit pe unii ii face mai buni, merge si-asa. Chestia e ca, pacat sau nu, daca fumatul ar face bine nu s-ar mai lasa nimeni de el si mai toti ne-am apuca.

13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este considerata "iarba dracului". Dar si popii fumeaza. Aveam unul de-i zicea popa Kent. Fuma numai Kent.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai sti cate pacate exista nu ti ar veni sa crezi. E pacat sa te si speli sau sa te epilezi daca te iei dupa religia ortodoxa

| irinuk28 explică (pentru suntserios):

Dar tu ce religie ai, daca nu te superi ca intreb?

| suntserios a răspuns (pentru irinuk28):

Sunt ortodox, da asta nu inseamna ca trebuie sa imi tariesc viata dupa ce spun niste popi barbaosi

| irinuk28 explică (pentru suntserios):

De acord cu tine, dar nu cred ca trebuie neaparat sa iti spuna niste popi barbosi cand faci un pacat, trebuie sa stii singur/a!

| suntserios a răspuns (pentru irinuk28):

Nu exista pacate, exista lucru nocive pentru sanatatea corpului si mintii ca nu sta nimeni sa ma contorizeze pe mine de cate ori trag in tigara sau de cate ori ma masturbez

| Awwwww a răspuns:

Nu am auzit niciodata asta; este pacat sa fumezi pentru ca te imbolnavesti, dar din punct de vedere religios...habar n-am

| irinuk28 explică (pentru Awwwww):

Nici eu nu am crezut in asa ceva, cum nu cred nici ca e bine sa te spovedesti la popa, adica pe bune zici ca popa e facator de minuni, sau thinking!

| skrillex197453 a răspuns:

Pai este pacat fiindca te droghezi, cred. funda?

| irinuk28 explică (pentru KodrutZ):

Multumesc mult pentru raspuns.Acum am inteles mai bine happy

| KodrutZ a răspuns (pentru irinuk28):

Cu placere. Daca vrei sa incerci vreodata experienta, iti recomand calduros narghileaua. happy

| irinuk28 explică (pentru KodrutZ):

O sa tin cont big grin

| KodrutZ a răspuns (pentru skrillex197453):

Daca esti planta, macar taci naibii din gura. E ca si cum ai zice ca rosu e rosu fiindca asa arata singele.
@irinuk28: Pe undeva prin biblie scrie ca trupul tau e templul domnului & shiet si ca trebuie' sa ai grija de el. Fumatul si alte activitati de genul asta intra in contradictie cu treaba asta. Uite de citit aici - http://www.loribalogh.ro/......nostru-32/
P.S. Parerea mea personala e ca acest concept de pacat e o prostie, insa atita vreme cit pe unii ii face mai buni, merge si-asa. Chestia e ca, pacat sau nu, daca fumatul ar face bine nu s-ar mai lasa nimeni de el si mai toti ne-am apuca.