anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am săturat de viața asta. Pur și simplu nu mai are nici un sens. Și o să vă povestesc. Sper să nu vă plictisesc.
Acum câteva zile ni s-a propus la școală să facem excursie la mare, cu o clasă de a VIII-a. Am acceptat. Și maicămea la fel.
Dimineață mi-a dat 100 de lei, ca să dau la școală un avans. Totul era OK. Însă când m-am întors acasă de la școală, ea era supărată, din cauză că îmi dăduse banii. Și zicea că nu trebuia să îmi dea dimineață bani și că numai cei dintr-a VIII-a m-au obligat să merg în excursie. Și mi-a zis că ea vrea să ia banii înapoi și chestii de genu`.
La nervii pe care îi aveam, i-am zis că dacă cere banii, eu o să îmi tai venele. Și ea s-a îmbrăcat și a plecat la poliție. Și a băgat vrăjeală că i-am furat banii. straight face
Și Luni o să vină poliția la școală și o să mă facă de râs... Și că o să spună că am vrut să îmi tai venele.
Și decât să mă facă de râs, mai bine mă omor. straight face
Ce să fac? Voi ce mă sfătuiți? Nu mai pot! M-am săturat! Vă rog, fără răspunsuri la mișto!straight face

Răspuns Câştigător
| Kylexy a răspuns:

Tot ce se intampla in viata se intampla cu un scop, si stai linistita cine stie cu cine a vb mama ta tot timpul care a lipsit de acasa cand tu crede-ai ca s-a dus la scoala.

8 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nici o mama nu ar trbebui sa isi duca la politie propriul copil, pe asta nu am mai auzit-o. Daca ii spuneam mamei ca imi tai venele imi zicea : N-ai tupeu! Si asa era, n-as avea, si nici tu nu ai avea.
Dar cum voi va enervati din orice si va ia gura pe dinainte, nu stiu care e nebuna: tu sau maicata.

| Chris a răspuns:

Îmi pare rău că nu ai susținerea părinților, nu este de neglijat acest lucru. În altă ordine de idei, tu nu ai găsit bine soluția, dar luând în calcul lipsa de tact a mamei tale, probabil e ceva ereditar.

| NoChanceForUs a răspuns:

Prea mult de citit, mai bine ascult Travka.

| MissAvocado a răspuns:

Chiar nu stiu ce sa zic... vorbeste cu tatal tau sau cu o ruda apropiata si aceasta sa vorbeasca urgent cu mama ta sa-i explice ce se intampla. Un copil nu ar trebui facut de rusine in fata colegilor sau prietenilor pentru ca dupa aceea se poate descuraja si sa isi piarda increderea in el. Ia legatura cu acea ruda de care iti ziceam sau daca ai incredere in diriginte care sa-i explice mamei tale ca tu ai vrut sa mergi in excursie, nu ai fost obligata. Ai timp pana luni sa rezolvi cu mama ta, doar fa ce trebuiewinking

| EmaEmax a răspuns:

Mama ta e dusa rau, scuze ca-ti zic.Mai intai calmeaza-te si convinge-o pe maica-ta sa nu vina la scoala ca o sa-i aduci tu banii (ii ceri profesoarei care se ocupa de excursie banii inapoi ca sigur ti da) dar eu una, nu cred c-a facut ea asa ceva, poate doar te-a pacalit... oricum e nebuna

| euu33 a răspuns:

Spune-i tatalui tau sa vorbeasca cu mama ta.

| Blacksaber a răspuns:

Fara suparare, maicata are putine pb .....totusi sunteti rude inca e maicata cum poate politia crede asa ceva!?

| InfinityLove2000 a răspuns:

Vorbeste cu ea si cerei scuze. spune-i ca na-i vrut si ca erai doar furios.