anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am saturat de viata asta ..Am o mama complet nebuna!
Sa va povestesc. Dimineata mama mi-a dat 100 de lei, pentru o excursie. Am dat banii la scoala si cand m-am intors, ea era suparata ca mi-a dat banii.
S-a imbracat si a plecat la politie. A mintit ca i-am furat banii, cand de fapt nu este asa. Ea mi i-a dat de buna voie.crying(
Si din cauza ei, o sa fiu facuta de rusine in fata intregii scoli!
Asa ca vreau sa mor. Ce sa fac? straight face Va rog, fara raspunsuri al misto... straight face

5 răspunsuri:
| DianaDiia a răspuns:

Termina, maaaastraight face
Cum sa mori?
Si eu am destule probleme si ma gandeam la prostii de genu' '' gata, vreau sa mor ''. da' timpul le vindeca pe toate.
Poate a spus si ea doar asa si mna. doar sa te sperie, eu stiustraight face
Totusi, incearca sa vorbesti cu ea.
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| crazyinlove a răspuns:

Ai griji sa nu cazi in depresie.

| Demise a răspuns:

Cum să se ducă la poliţie?straight face Mai bine te-ai duce la un psiholog, îţi dă cele mai bune sfaturi.

| dydysweet a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa o convingi sa mearga la doctor, ar putea suferi de ceva grav si in legatura cu faza de la scoala incearca sa o pacalesti cu altceva sa incerci sa o faci sa creada altceva ca sa uita sau nu stiu ceva ca sa nu suferi u de pe urma ei, vorbetse cu attal tau sau cu cineva din familie sau care iti este mai apropiat si sa o duci al doctor, sa inventeze ea ca u ai furat banii cand nu e asa si sa se mai duca si la politie este grav, politia a crezuto?