Eu am terminat profilul de stiinte sociale. Am facut cate 2 ore de matematica pe saptamana, pana in a 12 a cand am terminat liceul. Eu stiu ca se face mate pana in clasa a 12 a aici.
Doar la filologie incepand din clasa a 11 a nu se mai face mate.
Referitor la materie, mi s-a parut destul de aiurea in toti anii. Faceam diverse probleme legate de esantioane, chestionare, ecuatii.Cam atat tin minte.Nici pe mine nu m-a pasionat acest obiect. Poate mi s-a parut aiurea si din cauza profei, care era un dezastru. Oricum stiinte sociale sau filologie sunt profile umane. Doar la unul din astea 2 te poti duce (nici nu dai bac-ul la mate daca te duci la unul din astea). Daca te duci la mate info sau la stiinte ale naturii, dai si bac-ul la mate si e si mai greu, pentru ca faci mai mult obiecte de tip real: mate, fizica, chimie, biologie...
In schimb la filologie sau stiinte sociale inveti mai mult parte umana, romana, limbi straine, iar chimie si fizica doar pana in clasa a 10 a, respectiv matematica pana in a 12 a(daca mergi la stiinte sociale), iar la filologie pana in a 10 a inclusiv. Succes!
Eu sunt la stiinte sociale deci te pot ajuta. Eu fac 2 ore de matematica pe saptamana, dar incepand cu clasa a XI-a nu o sa mai fac. Daca mai alte intrebari sa imi spui. :*
Merci! Ok. ce materie se face in clasa a IXa la mate, ca intr-a VIII, cu teoreme si lucruri indescifrabile?[cel putin pentru mine]
Andrei67y5 întreabă: