Pai se trezeste intr-o dimmineata mai devreme decat ar fi trebuit, cu o stare ciudata. Nu stia nici ea de ce. Se gandise noaptea trecuta ca parintii ei au obtinut o noua slujba in alta parte a "lumii".
Pe la amiaza, aude o masina in fata casei. Venise pentru bagaje.
Fata s-a speriat cerand explicatii.(ca stia ca parintii ei ii promisese ca nu o sa plece de acolo, dar ei o considerau pe fata inca mica si stiau ce e mai bine pentru ea, sau asa credeau).
Apoi ceva vorbe pe acolo... Dupa fata ar trebui sa isi ia la revedere de la cea mai buna prietena a iei. Aici poti intinde putin povestea, cu regrete, cu imbratisari si din alea.
Doamne multumesc!
Pentru putin man. Puteam sa scriu mai mult dar imi era ca intru peste povestea ta Sa imi arati si mie cartea dupa ce o termini
Intr-o dimineata, obisnuita, de fapt obisnuita credea Ana ca era( ii spun astfel personajului tau), parintii au trezit-o devreme pentru ai spune ca ziua urmatoare vor pleca si ca azi, ea va trebui sa isi faca bagajele. Gandul ca trebuie sa mearga a ingrijorat-o foarte tare. Si-a facut un bagaj de care stia ca are nevoie si a mers la o prietena la care stia ca va gasi alinare. Olivia( prietena), i-a sugerat sa se intoarca acasa pentru ca nu e bine ce face.
Suparata, Ana a mers acasa cu coada intre picioare, insa pe drum spre casa o masina ii luase urma.
Seara, tarziu cand bagajele erau pregatite, cineva sunase la usa. Mama Anei strangea ce mai avea de strans, iar tatal la fel si el, astfel Ana a deschis usa. Nici macar un tipat nu a trebuit sa scoata Ana, pentru ca mafiotii au pus mana pe ea si a dus-o...
Ti-am dat o idee, de aici lungeste-te tu cat e lumea si pamantul!
Bafta!