Raspunsul meu il ai in mesaj. Mi se pare aiurea sa nu-i dai niciun mesaj intrucat din cate am observat acea fata insemna mult pentru tine, chiar foarte multi si nici acum nu cred ca ai trecut complet peste despartire...concepe un mesaj frumos dar nici unul prea profund. Pana la urma nu merita atata atentie daca te-a ignorat atunci.
Poti, daca vrei sa-i scrii un simplu "La multi ani cu multa sanatate si multe impliniri!" Pana la urma nici atat nu ar merita dar ai fi un gentleman sa zicem.
Continuarea raspunsului o ai in mesaj.
Sper ca ti-a placut!
Bafta!
-Blytz-
Daca ea a vrut asa a fost alegerea ei.Cred ca nu-si are rostul sa-i scrii ceva.Refa-ti viata cu alta fata.Ea daca te-a parasit a facut-o pentru altul.
Oare de ce ma regasesc in randurile scrise de tine? Eu nu i-am trimis mesaj fostului meu prieten de ziua lui fiindca mi-am dat seama ca nu are rost mai ales ca nici macar n-am inteles de ce ne-am despartit, insa la mine povestea e putin diferita. Ca sa-ti raspund la intrebare, ii poti scrie un mesaj scurt ca sa vada ca totusi ca nu esti indiferent, dar sa nu exagerezi cu el. Un simplu >>La multi ani!