| βέiiiβiiişoor a întrebat:

Hei TPUsad!
ma puteti ajuta intr-o problema?
plac foarte mult un coleg din clasa la minestraight faceEl "cica" o place pe o pr de`a mea. Zice ea sa imi faca in ciuda, cred, asa mi`o zis colegelestraight face. Ma rog si ea pe el, iar eu nu`i vad deloc vorbind.Nustiu ma simt foarte prost...ciudat naspa nu stiu cum sa zic parac nu as putea sa radsadCe as putea sa fac. El nu stie ca eu il plac. Mi`e rusine sa-i zic. Ce sa fac?puppy dog eyes
Fuunda

Multumescstraight facesad

Răspuns Câştigător
| Bubbles_8156 a răspuns:

Prieteni? Degeaba.

Daca " prietena " ta face asta, fratee straight face atunci nu se mai numeste prietena.
Ma roog puppy dog eyes. Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca'l placi. dar nu sa'i zici tu.[fiindca att si'o ia in caap. si dupa o sa isi permita prea multe] sa'i spuna o prietena de'a ta. sau nu stiu. Poate sa ii zici unui prieten bun de'al lui sa'i zica [ numai daca prietenul acesta al lui este comun.] allta idee nu am la ora asta >.

1 răspuns:
| ziz a răspuns:

waiting.Hmm.Stii,eu nu ti fac in ciuda. Daca nu ma crezi, Intreaba'l.Si n'o mai asculta pe corina.Si,pana asta vara n'am stiut ca'ti place de el.Si nestiind, eu i-am spus ca'mi place de el.chestii.happy. Si cand mi'ai spus nah. ce sa fac.tot am ramas prietene.Si tu nu stii de cand il plac.De'aia mi-am facut curaj sa-i zic. Si de vb. vorbesc destul.doar tu te mai superi pe mine.laughingcand vorbesc cu el sau.nu mai insir tot.deci eu nu ma cosnider vinovata daca imi place de el si i-am zis asta.