| xdBrokenHeartedGirl a întrebat:

Hei,TPU.
Ma simt oribil! Mai mult decat oribil.Am vreo 45 de absente la scoala, am lipsit foarte mult fara sa stie tata si ma simt extrem de vinovata! Am pierdut foarte multa materie, sunt in clasa a 8a si e cel mai important an,iar eu nu am invătat nimic sad.Si astazi am fost la scoala doar o ora si am plecat,nu stiu de ce,vreau sa fac o cerere sa motivez absentele alea,sincera sa fiu imi pare enorm de rau ca am lipsit,nu stiu ce-a fost in capul meu dar ce pot face acum? Nu pot da timpul inapoi.Off, imi vine sa mor sad toti profesorii si-au schimbat acum parerea despre mine.Sunt o lașă, mai bine nu aș mai face umbra degeaba pamantului sad...un sfat? Mersi

5 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Oh, honey, 45 de absente chiar nu e nimic. Eu faceam cate 200 pe an in liceu si nu am patit nimic.
Relaxeaza-te, trebuie doar sa stii sa citesti profesorii, unii au pretentia sa stai la ore chiar daca nu stii nimic, la altii e mai bine sa iei 2 caiete acasa, s-apoi cand mergi la ora si o sa te asculte sa ii dai pe spate happy. Nu-i mare lucru ca ai cateva absente, ii spui dirigintei ca iti pare rau(cauti scutiri de cumparat daca chiar e nevoie), recuperezi, macar la 2-3 materii(daca vrei sa dovedesti ca esti fata desteapta) si cam atat ai de facut.
Putin tupeu, ai sa vezi ca se rezolva toate, promit. Hope I helped. happy

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sa nu mai lipsesti chiar daca nu stii materia

| MissDevilish666 a răspuns:

Bună.
Fă rost de niște scutiri medicale, pentru că nu știu dacă îți va fi acceptată acea cerere.
Nu mai lipsi săptămâna asta, mai rezistă 2 zile.Nu trebuie să gândești așa negativ, în a 8a nu e chiar așa greu precum crezi tu -_-.
Vine un an nou, deci e cazul să te ambiționezi și să faci ceva cu viața ta dacă nu vrei să ajungi femeie de servici laughing.
Succes...

| LoveIsForEverYoung a răspuns:

Fa rost de niste scutiri si incearca sa iti reiei materia... cere caietele de la colegi, invata din manuale! Daca vrei o sa poti! Mult noroc!

| Aron98 a răspuns:

SA ai vointa