Oh, honey, 45 de absente chiar nu e nimic. Eu faceam cate 200 pe an in liceu si nu am patit nimic.
Relaxeaza-te, trebuie doar sa stii sa citesti profesorii, unii au pretentia sa stai la ore chiar daca nu stii nimic, la altii e mai bine sa iei 2 caiete acasa, s-apoi cand mergi la ora si o sa te asculte sa ii dai pe spate . Nu-i mare lucru ca ai cateva absente, ii spui dirigintei ca iti pare rau(cauti scutiri de cumparat daca chiar e nevoie), recuperezi, macar la 2-3 materii(daca vrei sa dovedesti ca esti fata desteapta) si cam atat ai de facut.
Putin tupeu, ai sa vezi ca se rezolva toate, promit. Hope I helped.
Bună.
Fă rost de niște scutiri medicale, pentru că nu știu dacă îți va fi acceptată acea cerere.
Nu mai lipsi săptămâna asta, mai rezistă 2 zile.Nu trebuie să gândești așa negativ, în a 8a nu e chiar așa greu precum crezi tu -_-.
Vine un an nou, deci e cazul să te ambiționezi și să faci ceva cu viața ta dacă nu vrei să ajungi femeie de servici .
Succes...
Fa rost de niste scutiri si incearca sa iti reiei materia... cere caietele de la colegi, invata din manuale! Daca vrei o sa poti! Mult noroc!