Numai faptul ca „o sa te creasca" nu ti-a dat de gandit? Te trateaza ca pe un copil dar in acelasi timp te-a vrut si la asternut. A vrut sa faca sex cu o virgina.Baiatul nu e sincer cu tine. Uită-l.
Tie tot nu iti este clar ca el a vrut doar sex cu tine?
Cauta-ti unul de varsta ta si ia-o usor, ai doar 15 ani, abia ai intrat la pubertate, esti micuta si ai timp de iubire dar peste cativa ani, nu acum!
Tare mă tem că era pregătirea pentru „schema" lover boy.
Bine că ai scăpat.
Nu mai te lăsa dusă așa ușor de simțuri - majoritatea băieților de peste 20 de ani care „atacă" minore nu au gânduri curate.
Daca tu nu-ti dai seama ce trebuie sa faci... Tare cred ca e inzadar sa-ti spunem noi sa-l uiti, tu tot o sa te gandesti la el, iar daca revine cu un mesaj, cel mai probabil tu o sa sugi (momeala, bine inteles, la ce va ganditi perversilor) si in scurt timp o sa te trezesti la realitate, si o sa te intrebi "De ce eu? Cu ce am gresit sa mi-se intample asta" deci cel mai bine, fa ce vrei, ce simti chiar daca o sa suferi mai tarziu, cel putin nu o sa ai regrete.
Eu pot da un sfat,decizia e a ta.
E un praf,nici macar relatie nu as putea numi asa ceva.
A vrut doar sex, daca te iubea, te baga in seama ( "iubea" e absurd de departe pe langa unde sunteti / erati voi).Nu tine la tine, nu vrea ceva serios cu tine, vrea doar sex.
De ce crezi ca s-a suparat? Ca l-ai refuzat.
Daca voia ceva serios cu tine, te astepta sa faci cand simteai tu ca e ok, nu sa iti de-a jet cand l-ai refuzat.
Uita-l.Parerea mea, faci ce vrei.
Bafta.
Ai doar 15 ani.Nu te gandi la baieti de la varsta asta, esti prea mica.Mai ales la baietii mai mari ca tine.El vroia sa te foloseasca sa o faca cu tine.