| isabellle a întrebat:

MAI INTAI, AICI VA VOI DA CATEVA SFATURI, PENTRU A SCAPA DE ACNEE! VA VOI SPUNE CUM AM SCAPAT EU DE ACNEE.

ceea ce voi posta aici nu este o intrebare, ci mai degraba un sfat, pe care il daruiesc din toata inima, si o fac pentru a ajuta persoane care au fost si sunt in perioada pubertatii.

am cosuri de la 9 ani, nu multe, pot spune ca am doar pe frunte si puncte negre pe nas si barbie nu se vedeau, dar eu ma uitam in oglinda si le vedeam enorme, cand spuneam cuiva chestia asta spuneau ca sunt nebuna si ca e perioada adolescentei nu stiu ce ( probabil multi dintre voi o sa va regasiti aici ), problema e, ca eu, in tot acest timp, nu mi-am lasat absolut deloc fata sa respire, am dat-o cu toate prostiile de pe fata, zineryt, skinorex m chiar si retin A, care mi-a ars fata ingrozitor de rau, cauzandu-mi si mai multe cosuri. pana intr-o zi, cand am mers prin parc cu familia, si mama s-a uitat la fata mea si a observat cat de multe ( si mici) mi se vad in soare, si mi. a spus sa icnerc, macar pentru cateva zile, sa nu ma mai dau cu nimic pe fata in afara de demachiant si sa ma spal cu ceai de galbenele. la inceput am luat-o in ras, da apoi am stat si m-am gandit ca nu am ce pierde ca dor sunt in vacanta. zis si facut, nu m.am mai dat cu nimic si deja imi simteam fata. altfel. ma puteam spala de cate ori vroiam eu cu apa calda, si era aproape o binecuvantare sa fc chestia asta. debicei doar ma dadeam cu demachiant apoi imi puneam tonele de cremaa pe fata, din a4a zi va spun sincer cosurile erau vizibil reduse! desi punctele negre mi se formasera... si atunci am icneput sa folosesc sapun cu sulf, tot asa... dupa o saptamana era vizibil! chiar daca cosurile la inceput s-au facut putin rozalii, este normall, se usuca. se formeaza o pojghita alba pe ele apoi cad. o data pe saptamana folosesc masca cu argila, dupa 2 saptamani, pielea e mult mai fina.

sper ca v-am ajutat, incercati! astept sa imi spuneti efectele.

am scris acest lucru deoarece eu am suferit mult, si nu vreau sa treaca si altii prin ce am trecut eu. va pup si aveti grija de voi! si nu lasati cremele si acneea sa va distruga adolescenta. este cea mai frumoasa parte a vietii!

take care!

5 răspunsuri:
| MaryaSiAtÂt a răspuns:

Multumim mult de tot serafine! Multumim

| PanaDeIdei a răspuns:

Sa stii ca exact asa s-a intamplat si cu mine happy ei bine.din cand in cand, vad ca cosurile se maresc mai dau cu cate o crema. dar nu des. este mai bine sa le lasi asa. oricumbig grin cine te iubeste te iubeste oricum ai fi tu :* multumim frumos de sfat.e bine ca mai exista si persoane care sa sae gandeasca la altii

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Multumim pentru sfaturi.O sa ne fie de ajutor!

| Ziiziii a răspuns:

Multumim mult.kiss

| isabellle explică:

Cu mare placere, dragilor! si orice nevoie ati avea nu exitati sa dati mesaj!